DOK JE ZVEZDAN POKUŠAVAO DA SE ISEČE SVIMA PROMAKAO OVAJ DETALJ: Obratio se Ani NAJJEZIVIJOM REČENICOM NA SVETU
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ISPLIVAO VIDEO

DOK JE ZVEZDAN POKUŠAVAO DA SE ISEČE SVIMA PROMAKAO OVAJ DETALJ: Obratio se Ani NAJJEZIVIJOM REČENICOM NA SVETU

Staklo se raspršilo na hiljadu komada. Iako se pomislilo da će nasrnuti na Anu, Zvezdan se sageo i uzeo je komadić stakla, skočio na sto i prislonio ga na vrat

Objavljeno:

Zvezdan Slavnić pokušao je sebi nedavno da da nanese povrede,čime je uznemirio kako ukućane, tako i milionski auditorijum, a sada je otkriveno šta je njegova devojka Anđela Đuričić radila u momentima njegovog nervnog rastrojstva.

Naime, Slavnić je naizgled mirno sedeo, dok su se ispred njega raspravljali Ana Ćurčić i Mikica Bojanić, a onda je neočekivano skočio, podigao stočić i bacio ga. Staklo se raspršilo na hiljadu komada. Iako se pomislilo da će nasrnuti na Anu, Zvezdan se sageo i uzeo je komadić stakla, skočio na sto i prislonio ga na vrat.

U trenutku njegovog ludila, Anđela je prvo refleksno odreagovala, tako što se sklupčala na garnituri i prekrila glavu rukama kako bi se zaštitila od stakla.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Potom su svi skočili da smire Zvezdana kada je i obezbeđenje uletelo, Anđela ga je molila da ne radi to i držala mu je ruke sa svim muškarcima pored, dok se Ana samo pomerila u stranu.

- Ubij me, ubij me samo me ubij - vikao je Zvezdan Ani.

Bitno je znati da su gotovo svi saglasni da je ovaj potez čista manipulacija, obzirom da Zvezdan stalno zastrašuje Anu i preti joj samopovređivanjem, a to se nikada nije dogodilo.

Kako je izgledao ovaj detalj, pogledajte ispod teksta:

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.