ISPLIVALE MRAČNE TAJNE "STANIJE IZ UŽICA"? Orgijanje, akcije sa fudbalerima, afere...
Foto: Printscreen/zadruga

puče bruka

ISPLIVALE MRAČNE TAJNE "STANIJE IZ UŽICA"? Orgijanje, akcije sa fudbalerima, afere...

Takođe, otkrila je da je napolju čeka izvesni "sultan", tridesetdevetoigodišnji milioner iz Nemačke

Objavljeno:

Slađana Slađa Lazić, učesnica "Zadruge 6" kojoj je životni uzor starleta Stanija Dobrojević, sinoć se u emisiji "Pitanja novinara" pohvalila nadimkom Poršelina koji je dobila jer vozi skupoceni porše.

Takođe, otkrila je da je napolju čeka izvesni "sultan", tridesetdevetoigodišnji milioner iz Nemačke.

U "Zadruzi" je više puta istakla da joj je od presudne važnosti da njeni emotivni partneri budu situirani i moćni, a budući da svoj privatni život krije kao zmija noge, ekipa domaćeg portala rešila je da se raspita u njenom rodnom mestu koje retko kad pominje.

Jedan njen sugrađanin, koji je upućen u sva gradska dešavanja i tajni život Lazićeve, u razgovoru za domaći portal ispričao je da je se sugrađani stide, a za čitaoce domaćeg portala otkrio je šokantna saznanja.

Slađana Slađa Lazić
foto: Printscreen/zadruga

- Ja nju znam kao jednu tešku seljanku, ćale joj je ober seljačina ljuta, vozi kombi neki. Šta reći o osobi koja se stidi svog imena? Ne podnosi kada je zovu Slađana, zahteva da je svi zovu Slađa. Oni su sa Pore, to je jedan deo Užica gde su obično seljaci. Znam je kada je radila u radnji sportske opreme, bila je ribica dobra... Jednom sam ušao tu da probam stvari, ušla je za mnom u kabinu, tu mi nešto namešta kaiš, užas, to je radila i drugim momcima - priča dobro obavešteni izvor, koji se potom prisetio "razvojnog puta" "užičke Stanije".

- Odjednom se ta neka Slađa s Pore pojavljuje zategnuta skroz, sa nekim automobilima... Kola je menjala non-stop, seljančura, ali to ništa nije bilo njeno. Jedan dan je vidim u fiat puntu, a posle u poršeu. Video sam da talasa ozbiljno. U klubu "Skala" je bila non-stop, pratio sam je šta radi... Izlazila je obično sa drugaricama, sve je to ona sponzorisala, naručivala je po 5-6 Moeta i prskala sve oko sebe, polivala konobare. Taj neki lik joj je uradio s*se i sve, da li je iz Kragujevca ili Čačka, ne znam sad tačno.

Kako je ispričao, Slađa je bila u takozvanoj "kombinaciji" sa poznatim sportistom.

- Imala je aferu sa poznatim fudbalerom iz Užica koji je dugo igrao u Poljskoj, sada igra trenutno u našoj super ligi. Igrao je u Lučanima, Novom Pazaru... Znam iz prve ruke da mu je p*šila u kolima, d*vala mu je u tamo, a dvojica drugara sedela pozadi! Ovo malo ko zna - nastavlja izvor i za kraj poručuje da nema saznanja da se Lazićeva bavi klasičnom prostitucijom.

- To ne garantujem, ne bih rekao da se bavi klasičnom prostitucijom, ali za neko dobro letovanje, da joj neko kupi garderobu... Ona ide i j*be se, ti pokloni i to, to se podrazumeva. A da je neko zove, da radi na poziv, to stvarno ne znam - završio je on.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.