"DOBIO SAM ŠEĆER": Otac popularne ZADRUGARKE ZABRINUO NACIJU
Zadruga 6, Foto: Printscreen/jutjub/zadrugalive

potresno

"DOBIO SAM ŠEĆER": Otac popularne ZADRUGARKE ZABRINUO NACIJU

- Ona je već godinama u Zadruzi, i svi vide da se uvek sve vrti oko nje. Njeno učešće pravi gledanost. Jako je srčana i hrabra cura, pa joj ta pesma paše

Objavljeno:

Radomir Taki Marinković, otac zadrugarke Maje Marinković gostovao je u emisiji na televiziji Pink i tom prilikom je govorio o učešću svoje ćerke u Zadruzi.

- Ona je već godinama u Zadruzi, i svi vide da se uvek sve vrti oko nje. Njeno učešće pravi gledanost. Jako je srčana i hrabra cura, pa joj ta pesma paše.

Maja razmišlja muškim mozgom, ali nije lako gledati svoje dete toliko dugo u takvom okruženju, kako plače, kako tuguje, ali to je takva igra. Što se mene tiče, nije mi svejedno, ja sam čak dobio i šećer od stresa - rekao je on i dodao da je ponosan na ćerku, šta god drugi pričali.

1 / 2 Foto: Espreso

- Kada mi Maja podari unuče, i kada ja postanem deka, onda će postati kćerka mojih snova... tada će ostvariti i moje snove! Publika mi zamera to što sam stalno na televiziji, ali ja uvek stojim iza svoje Maje - rekao je Taki.

Bonus video:

01:42

TEODORA DŽEHVEROVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA! Slikala se GOLA kako hrani životnjie, a onda ODBRUSILA HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.