OVAKO JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA U ZEMLJI IZGLEDALA KAO DETE: Fotke bez ŠMINKE izašle, potpuno je neprepoznatljiva
Anđela Đuričič, Foto: prentscreen/youtube/ Zadruga Official

DETINJSTVO

OVAKO JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA U ZEMLJI IZGLEDALA KAO DETE: Fotke bez ŠMINKE izašle, potpuno je neprepoznatljiva

Skrenula je veliku pažnju ne sebe poslednjih meseci.

Objavljeno: 11:11h

Anđela Đuričić, ove šeste sezone "Zadruge", pokazale se potpuno drugačije u odnosnu na prethodnu, te zbog rasturanja braka Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić često je bila na stubu srama.

Crnogorka je važila za jednu od lepših zadrugarki koja je kročila na velelepno imanje, a po raznim anketama i najprirodniju, u odnosu na ostale koje se često podvrgnu estetskim korekcijama ili čak i operacijama.

Ovo su njene fotografije bez trunke šminke kao pravi devojčurak.

Na fotografijama se jasno vidi kako je Anđela izgledala bez uvećanih usana, ali i koliko se često smejala u vreme kada nije važila za 'ledenu kraljicu'.
Na fotografijama se jasno vidi kako je Anđela izgledala bez uvećanih usana, ali i koliko se često smejala u vreme kada nije važila za "ledenu kraljicu".foto: Facebook printscreen/ Anđela Đuričić

Đuričićeva je još kao mala volela da se slika pored mora u svom rodnom mestu gde je i odrasla, tako da fotografije koje trenutno vidimo na Instagramu jesu njena svakodnevnica.

Na fotografijama se jasno vidi kako je Anđela izgledala bez uvećanih usana, ali i koliko se često smejala u vreme kada nije važila za "ledenu kraljicu".

Ovo su njene fotografije iz detinjstva, gde je zadrugarka bez trunke šminke kao pravi devojčurak.
Ovo su njene fotografije iz detinjstva, gde je zadrugarka bez trunke šminke kao pravi devojčurak.foto: PRINTSCREEN FACEBOOK/ Anđela Đuričić

Period koji je provela u Đenovićima, za nju je kako kaže prelep, a nakon ove promene možemo da zaključimo koliko ju je život u Beogradu promenio ali i prolepšao.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Kurir/J.M.Đ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.