MILJANA KULIĆ ZAPOMAŽE I DERE SE ISPRED URGENTNOG? Izvedena hitno iz Zadruge pa POKAZALA UŽASNO PONAŠANJE
Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

drama

MILJANA KULIĆ ZAPOMAŽE I DERE SE ISPRED URGENTNOG? Izvedena hitno iz Zadruge pa POKAZALA UŽASNO PONAŠANJE

Kulićeva ne prestaje da iznenađuje.

Objavljeno: 09:22h

Kontroverzna učesnica "Zadruge", Miljana Kulić sinoć je nasrnula na svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, te je očigledno odmah nakon incidenta izvedena iz rijalitija.

Miljanu su, naime, uslikali ispred Urgentnog centra gde zapomaže i traži pomoć.

Kontroverzna zadrugarka je sedela, pušila cigaretu i glasno vikala: "Hoću da me pregledate". Ona je sve vreme pravila haos ispred bolnice.

Miljana Kulić je nakon žurke prolazila pored Zole i Anite Stanojlović koji su sedeli u dvorištu, te se tom prilikom vratila i nasrnula na njih.
Miljana Kulić je nakon žurke prolazila pored Zole i Anite Stanojlović koji su sedeli u dvorištu, te se tom prilikom vratila i nasrnula na njih.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Miljana Kulić je, podsetimo sinoć nakon žurke prolazila pored Zole i Anite Stanojlović koji su sedeli u dvorištu, te se tom prilikom vratila i nasrnula na njih.

Naime, ona je napala Zolu, a obezbeđenje je doletelo i sklonilo Miljanu od njega, dok je njena majka Marija Kulić sve vreme to posmatrala.

Kontroverzna zadrugarka je sedela, pušila cigaretu i glasno vikala: 'Hoću da me pregledate'. Ona je sve vreme pravila haos ispred bolnice.
Kontroverzna zadrugarka je sedela, pušila cigaretu i glasno vikala: "Hoću da me pregledate". Ona je sve vreme pravila haos ispred bolnice.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ona se sinoć tokom žurke ljubila sa Bilalom Brajilovićem i razmenjivala nežnosti, a kada je videla Zolu sa Anitom nastao je haos u naletu ljubomore.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.