NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA SE OPUSTILA PA POKAZALA PREVIŠE! RAŠIRILA NOGE, međunožje SEVNULO, a gaćice minijaturne
Anđela Đuričić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ZVEZDANU SE OVO NEĆE DOPASTI

NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA SE OPUSTILA PA POKAZALA PREVIŠE! RAŠIRILA NOGE, međunožje SEVNULO, a gaćice minijaturne

Crnogorka koja je nekada strogo vodila računa o svemu i pazila da je kamere ne usnime u nezgodnim položajima, sada spava raširenih nogu, a intimni delovi su i više nego primetni

Objavljeno: 19:00h

Rijaliti učesnica Anđela Đuričić dospela je u žižiu javnosti zbog svojih moralnih kodeksa i načela kojih se u protekloj sezoni pridržavala, da bi u ovoj poklekla i upustila se u s*ksulanu vezu sa Zvezdanom Slavnićem.

Anđelino ponašanje, mučne svađe i seksualni odnosi koje ima s bivšim robijašem šokirali su sve gledaoce, ali i njeno i više nego opušteno ponašenje pred milionskim auditorijumom.

Crnogorka koja je nekada strogo vodila računa o svemu i pazila da je kamere ne usnime u nezgodnim položajima, sada spava raširenih nogu, a intimni delovi su i više nego primetni.

Anđela Đurićić, Anđela Đuričić
foto: Printscreen:instagram/samo_realno6

Anđeli nije ovo prvi put da je kamere snimaju u ovakvom izdanju, a često ima i intimne odnose ispred kamera sa partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Podsetimo, Anđela je "otela" muža Ani Ćurčić, a Slavnić i Đuričićeva otpočeli su romansu u aktuelnoj sezoni rijalitija. Ana je nedavno ušla u "Zadrugu" i suočila se sa bivšim mužem, a dešavanja u rijalitiju ne prestaju da šokiraju domaću javnost.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.