O OVIM DETALJIMA IZ ŽIVOTA FILIPA CARA SE DUGO TAJILO: Nikada NEĆETE pogoditi KOG JE POREKLA rijaliti učesnik
Filip Car, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

ISPLIVALO

O OVIM DETALJIMA IZ ŽIVOTA FILIPA CARA SE DUGO TAJILO: Nikada NEĆETE pogoditi KOG JE POREKLA rijaliti učesnik

Filip za sebe kaže da je odrastao na ulici i da je bio veoma problematičan još kao dete, a zatim i kao mladić.

Objavljeno:

Rijaliti učesnik Filip Car rođen je 14. septembra 1993. godine u Crikvenici u Hrvatskoj.

Trenutno je učesnik aktuelnog rijalitija "Zadruga 6". U petoj sezoni najpopularnijeg rijalitija na Balkanu Filip Car postao je jedan od glavnih aktera zbog ljubavne romanse sa udatom ženom Dalilom Mujić Dragojević. Car se zaljubio u udatu ženu koja je odlučila da ostavi muža Dejana Dragojevića, koji je takođe boravio u rijalitiju, i uplovi sa Filipom u ljubavnu romansu.

Dalila se zbog Filipa razvela u rijalitiju, a on ju je potom ostavio bez reči i pomirio se sa svojom bivšom devojkom Majom Marinković. Dalila je to veoma teško podnela, dok se Filip pravdao da je „kosmička zaljubljenost“ prošla i da je shvatio da još uvek gaji emocije prema bivšoj devojci Maji. Međutim, Maja Marinković i Filip Car konstantno su imali i svađe, a Maja je na njega i fizički nasrtala. Zbog toga je diskvalifikovana iz „Zadruge 5“.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Inače, Filip se u rijalitiju, osim kao ženskaroš, pokazao i kao veoma duhovit momak koji nasmejava gledaoce pored malih ekrana. Detinjstvo i odrastanje Filip Car rođen je u Crikvenici u okolini Rijeke u Hrvatskoj 14. septembra 1993. godine. Odrastao je u uglednoj i mirnoj porodici, a ovaj momak je od detinjstva bio „crna ovca“ u porodici i radio je sve suprotno. Njegova majka zove se Milica, a otac Franjo. Filip ima stariju sestru koja se zove Dina.

Za razliku od svoje sestre Dine koja se obrazovala i danas je direktor jedne kompanije, Filip je završio samo osam razreda osnovne škole. Međutim, iako nije obrazovan, ovaj momak važi za vrlo inteligentnog mladića koji je omiljen u društvu, a naročito među pripadnicama lepšeg pola. Njegov najbolji drug zove se Bruno. Filipova majka je Srpkinja, a otac Hrvat. Filip slavi i pravoslavne i katoličke praznike. Sa majčine strane njegova porodica živi u Novom Sadu u Srbiji. U Crikvenici ga mnogi znaju pod nadimkom Capo. Upravo Capo piše i na jednoj od Filipovih mnogobrojnih tetovaža.

Filip Car
foto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

Inače, Filip je visok i krupan muškarac, istetoviran, veoma duhovit, šarmantan i harizmatičan. Jedni za njega kažu da je veoma emotivan, dok ga drugi smatraju izuzetno grubim i agresivnim. Filip za sebe kaže da je odrastao na ulici i da je bio veoma problematičan još kao dete, a zatim i kao mladić. Ne krije da je više puta bio u sukobu sa zakonom, a jedno vreme je bio i iza rešetaka. Kako je, opet, imao problema sa zakonom u Hrvatskoj otišao je u Beograd u Srbiju. Tamo je odlučio da uđe u rijaliti šou program, kako je sam rekao u svom profilu, na „rehabilitaciju“.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Biografija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.