KUMA POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 6: Usnimljena ISPRED PINKA, obećala da će se NASTATI HAOS (VIDEO)
Milena Kačavenda, Foto: Printscreen/Youtube/Novo jutro

BIĆE LUDO

KUMA POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 6: Usnimljena ISPRED PINKA, obećala da će se NASTATI HAOS (VIDEO)

Mnogi su mišljenja da će njen ulazak biti još upamćeniji nego ulazak njene kume Ane Ćurčić, te s nestrpljenjem čekaju da se obračuna i sa Zvezdanom i sa Anđelom

Objavljeno: 17:49h

Već dugo se spekuliše o ulasku Milene Kačavende u rijaliti "Zadruga 6", koja je inače kuma Ane Ćurčić i svedok je nemilih događaja iz njenog braka sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Naime, Anina kuma se bezbroj puta oglašavala za medije, gostovala po raznim emisijma i otkrivala skandalozne detalje iz braka Ane i Zvezdana, ali i više puta izjavljivala da je spremna da uđe u "Zadrugu 6".

Međutim, upravo danas, Anina kuma Milena uhvaćena je ispred zgrade Pinka, a u snimku koji se pojavio na jednom profilu na Instagramu piše da je bila da potpiše ugovor za "Zadrugu", te rijaliti fanatici sada ne mogu da dočekaju njeno pojavljivanje u Beloj kući.

Mnogi su mišljenja da će njen ulazak biti još upamćeniji nego ulazak njene kume Ane Ćurčić, te s nestrpljenjem čekaju da se obračuna i sa Zvezdanom i sa Anđelom.

"Ajde više ulazi", "Ludilo u najavi", "Uzela baba pare", "Rijaliti tek sad počinje", "Ne mogu da dočekam, ovo je najjači rijaliti ikada" - bili su neki od mnogobrojnih komentara koji su se nizali ispod objavljenog videa.

milena kačavenda
foto: Printscreen RED TV

Kada će Milena tačno ući u Zadrugu nije poznato, ali obzirom da je do kraja rijalitija ostalo još samo 4 meseca, mnogi pretpostavljaju da će se to desiti uskoro.

- Otvorila sam ekspres lonac samo vam to mogu reći. Gledajte i očekujte neočekivano. Kuma sprema haos - kratko je poručila Milena.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.