FILIPA CARA IZ ZADRUGE IZVODI POLICIJA? Zbog OVOGA se traži HITNA REAKCIJA
Filip Car, Foto: Ana Paunković, Printscreen/instagram/zadruga

drama

FILIPA CARA IZ ZADRUGE IZVODI POLICIJA? Zbog OVOGA se traži HITNA REAKCIJA

Slovenka je izustila nekoliko rečenica, dok su joj suze lile niz lice, a kako je priznala

Objavljeno:

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka, oseća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja u "Zadruzi".

Kako ističe, Slovenka nije oka sklopila od trenutka kad je uočila Filipa kako fizički nasrće na njenu ćerku. Zbog ovih jezivih kadrova, Slovenka tvrdi da se jako uzrujala, kao i da nije mogla da odgleda do kraja njihove tuče, jer je padala, čak pet puta u nesvest.

Slovenka je izustila nekoliko rečenica, dok su joj suze lile niz lice, a kako je priznala, Aleksandrina sestra je zajedno sa advokaticom zbog nemilog događaja rešila da presavije tabak.

- Ne znam gde mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unapred i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je lečila od grozne bolesti i zato sam napustila karijeru. J* bem li mu poreklo, obolela sam od njege. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvet - priznala je Slovenka za "Kurir".

Podsetimo, do sukoba je došlo kada je Aleksandra skočila na Cara nakon što ga je uhvatila u bliskom druiženju sa Majom Marinković. Filip je potom nasrnuo na Nikolićevu, ali svom srećom obezbeženje je sprečilo dalji razvoj svađe.

Očekivanja su da policija brzo reaguje i Filipa Cara odvede kako bi dao iskaz.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.