ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA SAZNATE KOLIKO ZARAĐUJE NAJPOZNATIJI LJUBAVNI TROUGAO: Ovo je CENA njihovih LOMOVA
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

novac

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KADA SAZNATE KOLIKO ZARAĐUJE NAJPOZNATIJI LJUBAVNI TROUGAO: Ovo je CENA njihovih LOMOVA

Teme iz "Zadruge" su veoma aktuelne i zanimljive mnogima.

Objavljeno:

Ana Ćurčić napravila je pravu pometnju svojim ulaskom u rijaliti "Zadruga 6" nakon što ju je nevenčani muž javno prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Kako su njih troje trenutno glavna tema rijalitija, svi se pitaju koliko su žena, ljubavnica i neverni muž plaćeni za sav haos u rijalitiju.

Domaći mediji tvrde da je Ana za ulazak na imanje u Šimanovcima dobila 200.000 evra. Ako su navodi tačni, ovo je najveći honorar koji je do sada dobijen za učešće u rijalitiju.

Sa druge strane, neki spekulišu da to nije tačno, te da je Ćurčićkin ukupni honorar 50.000 evra.

Ana Ćurčić
Ana Ćurčićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Anđela Đuričić tokom prethorne sezone, kao novo lice, nije imala veliki honorar, ali se zbog nastale situacije pretpostavlja da je dobila povišicu, te da sada zarađuje 500 evra nedeljno.

Đuričićeva bi, ukoliko su spekulacije tačne, izašla iz rijatija sa izuzetno velikom svotom novca, ali s obzirom da je prethodnih meseci pravila velike skandale, lomila imovinu, bežala iz rijalitija, Anđela će, kako je jednom izjavila, napolje izaci praznih džepova.

- Pre tri jutra sam izašla, izaći ću opet, mene ne može niko da spreči. Sad se ne vraćam, sad je kraj. Da dođe jul i da ja nemam svoje honorare zbog nekog trećeg, a ništa nisam uradila, mogu da se zakunem. Neću da plaćam kazne za nešto što nisam uradila. Neću da dozvolim nepravdu, a ja sam od onih koji najviše poštuju ovu kuću - urlala je Anđela tom prilikom.

Anđela Đuričić
Anđela Đuričićfoto: prentscreen/youtube/ Zadruga Official

Njen dečko Zvezdan Slavnić je, kada je njegova nevenčana supruga Ana ušla u rijaliti, napravio potpuni haos. Lomio je stvari po imanju, povređivao se i bio izuzetno nasilan, zbog čega je navodno ostao bez celog honorara.

- Što da ne radim? Ionako ću izaći sa nulom! Evo ja sam najgori, stoka, ubica, sad ću da pričam sve, pošto je to moja poenta, pošto sam najgore g**no koje je ikada rođeno. Ja sam manijak koji ne zna šta radi - rekao je on jednom prilikom.

Zvezdan Slavnić
Zvezdan Slavnić foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ukoliko neko iz ljubavnog trougla ipak odnese pobedu, situacija se može drastično promeniti, a da li će se to desiti, ostaje da saznamo.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.