"DEVOJKA NA POZIV" Milica JAVNO PONIŽENA nakon što je ZADOVOLJILA ovog MUŠKARCA: Da li je relano?
Milica Veselinović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

detalji

"DEVOJKA NA POZIV" Milica JAVNO PONIŽENA nakon što je ZADOVOLJILA ovog MUŠKARCA: Da li je relano?

Zadrugari uvereni da Brajlović voli bivšu devojku.

Objavljeno:

U toku emisije "Gledanje snimaka" prikazan je razgovor Maje Marinković i Bilala Brajlovića.

- Radi se o njegovom tripu jer jedno priča pred kamerama, drugo kad su okrenute. Voli da se našali sa mnom, bliži mi je. Voli malo onako da nekako flertuje, a onda ustane i pere se od mene. Konstantno hoće da me navuče da li se kajem - rekla je Maja.

- Samo sam pitao da li imaš trunku stida i obraza. Ne znam kako da se postavim i da se ponašam. Kad te ignorišem ne valja. Imate pravo da mi ne verujete. Je l' treba da je gurnem, pljunem? Opet će se i to protumačiti da je želim - rekao je Bilal.

Bilal Brajlović govorio o svojim bivšim vezama
Bilal Brajlović govorio o svojim bivšim vezamafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Je l' ti rekao da te voli? - pitala je Ivana

- Nisam - rekao je Bilal.

- Nije tako. Ja ga samo krijem za neke stvari i ćutim - rekla je Maja.

- Nisam nikad prešao preko prevare. Curu od devet meseci sam voleo više nego nju i na poruku je bio kraj - rekao je Bilal.

- Što mi onda ljubomorišeš na sve? Na sve muškarce. Za Zvezdana si rekao da si video šta smo radili. Pitao si šta sam imala sa Markom Stefanovićem - rekla je Maja.

- Ne mogu da budu devojke na poziv. To se ne radi. Žena treba da ima dostojanstvo, a ne da se dečak od 24 godine otrcava. Uvek može da se promeni. Moguće je to - rekao je Miljan.

- Pošto se priča da je kasno, bile su i devojke sa mnogo gorim postupcima pa imaju i posao, muža decu - rekla je Milica.

- A koliko je trebalo da te Mensur zavodi, Marko? - pitala je Ivana.

Maja Marinković
Maja Marinkovićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Mensur me je voleo, mazio, pazio - rekla je Milica.

- Dečko te neće, ne vrzmaj mu se oko kreveta. Onaj čija budeš sve mu radi i sve mu daj, a onaj koji te cimne glavom ne. Kad sebe budeš poštovala biće bolje. Bilala Maja vozi, nije imun na nju - rekao je Miljan.

- Ne radi me - rekao je Bilal.

- Meni je najjača Ana, kaže mi da sedi ona sa Milicom i govori joj "Drago dete nemoj da si se poljubila sa Bilalom", a sutra čuje da mu je popu*ila - rekao je Janjuš.

- Što se tiče Bilala i Maje mislim da sve što on radi, radi iz nemoći jer ne može da pogazi reči i bude sa Majom. Nećeš da pogaziš ponos i pokvariš sliku o sebi. Njegove reči i dela se jako kose. Meni je Ana rekla da bi želela da bude u vezi sa Bilalom iako negira jer zna da mu je srce kod Maje i da ne želi ništa ozbiljno. Ana sebe svrstava u laku devojku, devojku za jednu noć i rekla sam joj da greši. Slažem se sa Milicom da ovde ima mnogo gorih - rekla je Aleks.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/TV Pink/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.