ŠA RASPALIO PO BIVŠIM CIMERIMA: Nimalo nije ŠTEDEO ni svoje DRUGARICE, oštro OSUDIO ovaj postupak
Nenad Aleksić Ša, Foto: Espreso

bez ustručavanja

ŠA RASPALIO PO BIVŠIM CIMERIMA: Nimalo nije ŠTEDEO ni svoje DRUGARICE, oštro OSUDIO ovaj postupak

Reper i bivši zadrugar govorio je o gorućim temama iz "Zadruge".

Objavljeno:

Nenad Aleksić Ša pre nekoliko nedelja ispao je iz takmičenja šeste sezone rijalitija "Zadruga", a sada se oglasio i dao sud o gaktuelnim temama iz Bele kuće.

Jovana Tomić Matora je neko sa kim si bio najbliži, kako ti izgleda njen odnos sa Anitom? Da li misliš da Matora ima emocije prema njoj? I da li veruješ da je Anita iskrena?

- Ne sviđa mi se njen odnos sa Anitom, mislim da se bezveze zavozala, tamo da plovi solo joj je mnogo bolje. Moguće da je počela nešto da oseća prema njoj, što je za onaj prostor loše.

Kako komentarišeš Aninu ispovest o životu sa Zvezdanom? On je pokušao da priča sa njom, da li misliš da na taj način pokušava da je ućutka kako ne bi otkrila sve o njihovom životu?

- Šta znam, bez obzira na sve što se dešavalo da kažem u braku ne treba iznositi javno, ma koliko god da je ružno, po meni su trebali mnogo drugacije oboje da postupe.

Sa Anom si takođe bio jako dobar, da li si očekivao da će obnoviti vezu sa Bilalom? Da li misliš da se ponižava ponovo u celom njegovom “kokošinjcu” koji je opet formirao?

- Ma da ponižava se i te kako, a naravno da je bilo očekivano, mislim da se skroz pogubila tamo, nažalost. Bilalu je sve samo plus i zezanje, one se ponižavaju.

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/TV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.