PREKID PROGRAMA U ZADRUZI: Osman Karić ušao, pa PRENEO ŠIFROVANE PORUKE
Osman Karić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

PREKID PROGRAMA U ZADRUZI: Osman Karić ušao, pa PRENEO ŠIFROVANE PORUKE

"Ko je koga odao, ko je koga šta prodao, ko je spuštao roletne, ko je igrao aparate, dizao rampe."

Objavljeno:

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara, Stefana Karića, sada je i radio voditelj radio emisije "Amnezija" koja se održava u Zadruzi.

Sa Osmanom, emisiju vodi i Marko Janjušević, te oni dovode i goste, učesnike Zadruge u emisiju kako bi komentarisali aktuelne teme u Beloj kući.

Osman je poznat po svojim rimama, kojima je ranijih sezona prozivao zadrugare na svom Instagram nalogu, a sada je to počeo da radi i u emisiji. Ovom prilikom, au mnogi zaključili, d aje Karić uneo navodno informacije iz spoljnog sveta napisavši pesmu koja se tiče zadrugara:

Osman Karić u radio Amneziji
Osman Karić u radio Amnezijifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Maja voli Cara, sa Janjušem bi da spava, ali sviđa joj se od Bilala tulumba i baklava. Voli sarajevski ćevap, a kad ga stavi u usta, pravi je merak - pročitao je Osman.

- Ko je koga odao, ko je koga šta prodao, ko je spuštao roletne, ko je igrao aparate, dizao rampe. Ko je koga tukao, još uvek je to tabu tema, da li će za narod ostati dilema - čitao je Osman sa papira na kom je pripremio emisiju.

- Kad misliš da te Mića psuje, da se beči, on te tad leči - nastavio je Karić.

- Pali cigaretu, hvata je kao mačka kanarinca u letu. Moralno-oralno ga zadovoljila, obrisala facu, pa je morala i macu. Bilal sada slavi i Milicu hvali - pričao je Osman.

- Janjuš Maji i bez odnosa uvalio k do j*ja, uvalio joj izolaciju - pričao je Karić.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.