ON JE BIO LJUBAV ANE ĆURČIĆ, A SADA SE PRIČA O NJEGOVOM ULASKU U ZADRUGU: Otkrivena ISTINA o životu Ace Bulića
Ana Ćurčić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zanimljivo

ON JE BIO LJUBAV ANE ĆURČIĆ, A SADA SE PRIČA O NJEGOVOM ULASKU U ZADRUGU: Otkrivena ISTINA o životu Ace Bulića

O njemu se u poslednj vreme mnogo govori.

Objavljeno: 13:23h

Ana Ćurči, nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, i dalje intrigira javnost, kako zbog toga što je naslednik Moke Slavnića javno prevario sa Anđelom Đuričić u "Zadruzi 6", tako i zbog privatnog života.

Od tog momenta krenula su njihove javne prepirke, a Ana je pred sam ulazak u "Zadrugu" objavila fotografiju sa svojim bivšim momkom na kojoj je napisala: "Najlepša vremena!"

Reč je o Aci Buliću.

Aca Bulić
Aca Bulićfoto: prentscreen/youtube/ Insajder Video

Sada su se pojavili navodi da će i Bulić ući u rijaliti kako bi bio uz Anu i kako bi joj pomogao.

- Znate ko je Aca Bulić. On i Ana su nekada bili emotivni partneri i moram da napomenem da je Aca pravi muškarac. Došla sam kod njega iznenada i on me je bez sve šale odmah pitao: "Milena, šta je plan, kako da pomognemo Ani. I dalje ne znamo kako će se ovo odvijati, ali ćemo joj pomoći - rekla je Kačavenda, kuma Ane Ćurčić.

Nakon toga se i sam Aca uključio i dao svoj komentar na trenutnu situaciju u "Zadruzi":

Ana Ćurčić
Ana Ćurčićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Našli smo se da joj pomognemo, bez obzira na cenu. Bio sam sa njom pre 35 godina, ali bez obzira, ona je divna osoba i moja prva ljubav. Ana nije tip koji može da se snađe u rijalitiju. Uradićemo sve da se ona osvesti i sama spozna neke stvari. Ne poznajem je u onakvom stanju. Ne želim da pravim žrtvu od nje, svesna je ona, ne želi da pređe granice, ali želim da je probudim iz te neke zablude. Svojim ponašanjem samo čini loše sebi i svojoj deci.

Na pitanje šta misli o Zvezdanu, Aca je odgovorio:

- Ne bih ulazio u to, svako bira svog partnera. Znaju oni zašto su bili zajedno. Čak i da Ana želi da ostane sa Zvezdanom ja bih je podržao. Ali sam taj odnos između njih... Ako stvari ne idu, onda to treba preseći.

Podsetimo, prema pisanju "Kurira", poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić je bivši predsednik Zajednice prvoligaša i vlasnik Fudbalskog kluba "Železnik". Vlasnik je ugostiteljskih objekata u prestonici.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Aca Bulić uhapšen je svojevremeno zbog sumnje da je organizovao bacanje bombe na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu. Osim Bulića, tad su uhapšeni još četvorica njegovih saradnika, inače navijača FK "Železnik". Kasnije se ispostavilo da za tu sumnju policija nema dokaza

Osim toga, Bulić je sin pokojnog Jusufa Juse Bulića koji je ubijen 4. marta 1998. u Novom Beogradu ispred svog kafića. Jusa je bio poznat kao blizak prijatelj pripadnika klana Ljube Zemunca.

Bonus video:

01:52

ESPRESO INTERVJU: BOKI LEXINGTON NA MAC DODELI NAGRADA: Evo ko ga je obukao u šljokice

(Espreso/Kurir/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.