TAKI MARINKOVIĆ KONAČNO OTKRIO ODAKLE MU TOLIKO NOVCA: Novčanice mu rastu u BAŠTI, bere ih kao PARADAJZ
Foto: Espreso

NEVEROVATNO

TAKI MARINKOVIĆ KONAČNO OTKRIO ODAKLE MU TOLIKO NOVCA: Novčanice mu rastu u BAŠTI, bere ih kao PARADAJZ

Počinjemo sadnju novčanica! Pitate me odakle mi novac, evo...- govorio je Taki u svom "tutorijalu" za imućni život, dok je u rupe stavljao novčanice u različitim apoenima

Objavljeno:

Radomir Taki Marinković, otac popularne učesnice "Zadruge" Maje Marinković, ne prestaje da intrigira domaću javnost, a brojni gledaoci, ali i zadrugari, koji su o tome više puta polemisali za crnim stolom, pitaju se čime se on zapravo bavi i odakle mu novac za luksuzni život koji vode on i njegova ćerka.

Taki je rešio da na sebi svojstven, šaljiv način, "zapuši usta" svim zlim jezicima, kojima je "dokazao" da njemu pare rastu na drvetu. Naime, Marinković je otišao na njivu, iskopao rupe, gde je rešio da poseje novac, i to devize, dolare i evre.

Počinjemo sadnju novčanica! Pitate me odakle mi novac, evo...- govorio je Taki u svom "tutorijalu" za imućni život, dok je u rupe stavljao novčanice u različitim apoenima.

Taki
foto: Espreso

Gospodo, posle tri meseca, posle čarobne vodice... Lep rod. Novčanice su original, ništa nije falš. Ko želi da ne radi ništa, da ima dobar rasad, nek se javi kod Takija - poručio je Marinković, a sada je, pretpostavlja se, mnogima jasnije odakle Takiju za sve hirove ćerke Maje, preskupe estetske intervencije i više od 30 džakova skupocene garderobe, kojima se pohvalila prilikom useljavanja u "Zadrugu" ove sezone.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.