SAZNALI ŠTA SE DESILO SA MILANOM MILOŠEVIĆEM! Niko ne može da veruje ŠTA JE BILO, tajni razgovor ISPLIVAO
Milan Milošević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

au, čoveče!

SAZNALI ŠTA SE DESILO SA MILANOM MILOŠEVIĆEM! Niko ne može da veruje ŠTA JE BILO, tajni razgovor ISPLIVAO

Ostali su u neverici

Objavljeno:

Voditelj Milan Milošević raskinuo je petogodišnju saradnju sa Pink televizijom, a zadrugari su očigledno shvatili da on više nije deo ovog rijalitija, te su komentarisali koliko im je žao zbog toga.

Naime, na Instagramu se pojavio snimak na kom Filip Car, Miljan Vračević i Lazar Čolić Zola sa nostalgijom pričaju o Milanu Miloševiću.

- Dobri su svi, ali niko nije kao Milan. Fali nam neko da baca fore. Čovek je znao da nas nasmeje. Čak i kad su namorbidnije teme, on je znao da načini neku foru - pričao je Car sa nostalgijom.

Milan je otvoreno pričao o odlasku sa gorepomenute TV.
Milan je otvoreno pričao o odlasku sa gorepomenute TV.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Da, ali kad kaže Balkan je u šoku to mi je najjače - kroz smeh je pričao Miljan.

- Meni je neverovatno da njega još nema, da on više neće biti na ovoj televiziji. Nemoguće je - ponavljao je razočaran Filip Car.

Milan je, inače, otvoreno pričao o odlasku sa gorepomenute TV.

Nedostaje svima
Nedostaje svimafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način, vama koji me pratite na drštvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko deset miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetina hiljada poruka, raznog sadržaja sam dobio vas, svaki stori koji postavim, za nekoliko sati, pogleda više od 300.000 ljudi... Sve je to super, i drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa televizijom Pink i "Zadrugom" sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom! - počeo je Milošević prošlog meseca na Instagramu i dodao:

- Razumem ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emsije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama, do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.