POZNATO STANJE ZVEZDANOVE MAJKE: Sve je otkriveno, jedno NIJE DOBRO
Foto: © ATA Images

OVO NISTE ZNALI

POZNATO STANJE ZVEZDANOVE MAJKE: Sve je otkriveno, jedno NIJE DOBRO

Kuma sve otkrila

Objavljeno: 08:09h

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, stala je na put svim spekulacijama o Slavnićevoj majci, te otkrila da Slavica ne živi u domu.

Naime, ona je istakla da njegova majka jeste hospitalizovana zbog lošeg psihičkog stanja i postupaka njenog sina u rijalitiju Zadruga.

- Samo da napomenem kada je Slavica, Zvezdanova majka u pitanju, nije ona niti hendikepirana, niti je invalid, niti je smeštena u dom jer nije u stanju da brine o sebi. Žena je pokretna i vitalna, ali njeno psihičko stanje nije bilo dobro. Dramatično se pogoršalo onog trenutka kada je Zvezdan počeo da pravi šou program u rijalitiju. U par navrata je čak i izjavljivala da bi presudila sama sebi jer ona Anu zaista voli kao svoje dete i za nju je baš vezana. Ana se uplašila u datom trenutku - započela je Milena i dodala:

Ana se brinula
Ana se brinulafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ona je smeštena u ustanovu malo pre Aninog ulaska. Ana se jako bojala, bila je i ona jako nestabilna i baš smo razgovarale, ona mi je rekla: "Milena, bar u ovom trenutku da bude na sigurnom i da bude pod nadzorom jer pije ozbiljnu terapiju antidepresiva". Zbog toga je tamo smeštena. Ana je pred sam ulazak zamolila produkciju da se njen dom plaća iz njegovog budžeta - otkrila je Anina kuma za portal "SrbijaDanas".

Majka jeste hospitalizovana zbog lošeg psihičkog stanja
Majka jeste hospitalizovana zbog lošeg psihičkog stanjafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Milena je u strahu da se njena drugarica Ana ne pomiri sa Zvezdanom, jer je, kako ističe, potpuno izgubila kompas u rijalitiju. Njena kuma je takođe spremna da uđe u rijaliti i da se obračuna sa Slavnićem, ali još uvek nije dobila poziv od produkcije.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.