ZVEZDANOVA MAJKA BOLUJE OD OPAKE BOLESTI: Nije uopšte dobro, kada bude saznao Slavnić će pasti u OČAJ
Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

tuga

ZVEZDANOVA MAJKA BOLUJE OD OPAKE BOLESTI: Nije uopšte dobro, kada bude saznao Slavnić će pasti u OČAJ

Sudeći po pričama koje kruže u medijima i "Zadruzi", porodični odnosi su narušeni davnih dana, prvo kada su se Zvezdanovi roditelji razveli, a zatim i zbog činjenice da je on još u ranoj mladosti prešao "crtu zakona" i završio u zatvoru

Objavljeno:

Otkada je javno u rijalitiju "Zadruga" ostavio nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, zbog 22 godine mlađe devojke Anđele Đuričić, javnost ne prestaje da se zanima za privatni život kontroverznog učesnika Zvezdana Slavnića.

I dok se njegov otac, proslavljeni košarkaš Zoran Slavnić Moka, svakodnevno oglašava u medijima i iznosi svoje mišljenje o dešavanjima u rijalitiju, Zvezdanova majka je i dalje misterija za javnost.

Sudeći po pričama koje kruže u medijima i "Zadruzi", porodični odnosi su narušeni davnih dana, prvo kada su se Zvezdanovi roditelji razveli, a zatim i zbog činjenice da je on još u ranoj mladosti prešao "crtu zakona" i završio u zatvoru.

- Majka je posle toga upala u tešku depresiju i od tada se svi borimo sa tom bolešću. Kad smo bili klinci i kad smo pravili gluposti, svi smo bežali kod mene. Moja majka je bila drug i sve nas je štitila, iako to možda nije trebalo. Jednom prilikom je rekla: "Lakše mi je kad ste kod mene, znam da ste na sigurnom." Kada su se moji razvodili, jedino je bilo da ja ostanem sa njom - pričao je Zvezdan pred kamerama.

1 / 2 Foto: Dragana Udovičić

Nijedan razvod nije prijatan, a Moka je svoj opisao ovako:

- Zvezdanovoj majci sam ostavio stan, lokal i kintu koju smo podelili. Bio sam srećan što nemam više, jer bih morao više da ostavim. Rekao sam joj: "Želim ti sve najbolje, zdravlje i ljubav, a ako te vidim da jedeš iz kontejnera, to će mi biti najsrećniji dan u životu."

Od tada je prošlo više od dve i po decenije i oni se više nikada nisu videli. Nisu ih ujedinili ni problemi njihovog jedinca, koji su se samo nizali.

- Bio sam na vrhuncu karijere kada sam se prvi put oženio i stvorio porodicu. Bili smo zajedno 15 godina. Pogrešno je mišljenje da košarkaši, vrhunski sportisti, nemaju vremena za porodicu. Njima je neophodna ta oaza ljubavi kako bi pružili maksimum na terenu - jedna je od retkih izjava Zorana Slavnića na temu perioda života koji je proveo sa suprugom i sinom.

Majka Zvezdana Slavnića živi u domu

Slavnić se kasnije oženio Jelenom, koja je bila dosta mlađa od njega, ali je i ta priča okončana.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kada je u rijaliti ušla i Zvezdanova nevenčana supruga Ana Ćurčić, koju je prevario sa jednom od učesnica, njena prijateljica je za "Svet" otkrila porodične tajne, a između ostalog je rekla...

- Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. Ana je o svemu brinula, čuvala je njegovu majku dok je bio u zatvoru, plaćala dom kada je ušao u rijaliti. Kada se sve ovo izdešavalo, stupila je u kontakt sa produkcijom koja je preuzela brigu o tim mesečnim obavezama - istakla je drugarica Anina.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE
02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media