PRODUKCIJA POTVRDILA: Indi i Kristijan Golubović večeras dolaze u ŠIMANOVCE
Foto: Zorana Jevtić

JASNO JE

PRODUKCIJA POTVRDILA: Indi i Kristijan Golubović večeras dolaze u ŠIMANOVCE

Podsetimo, Kristijan je nedavno otkrio da zna novu učesnicu, partnerku Zvezdana Slavnića

Objavljeno:

Večeras će se, kako i svakog utorka godinama unazad, emitovati još jedna emisija "Ami G šou", na Pink televiziji, a voditelj Ognjen Amidžić ugostiće specijalne goste.

U "vrućim stolicama" i na teškim zadacima naći će se najveća rijaliti zvezde Kristijan Golubović i Kristina Spalević. Osim njih, specijalni gost je i njihov nedavno rođeni sin Konstantin.

Podsetimo, Kristijan je nedavno otkrio da zna novu učesnicu, partnerku Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić.

Kristijan Golubović, Emil Kamenov
foto: Ana Paunković, screenshot

- Anu znam iz veze sa mojim jako dobrim prijateljem. Bili su zajedno. Imali smo poštovanje, kodekse. O Ani mogu da kažem sve najbolje iz tog doba - prisetio se Kristijan.

- Ana je planirala rođendan iz moje kafanice, da pošaljemo asortiman najlepših domaćih jela. Bila je u kontaktu sa mojom Kristinom non-stop. Kada je počelo gledanje njegovo sa Aleksandrom, žena je kukala na sav glas, da pogledi njegovi ka Aleksandri nisu obični, da li je on budala... Ja sam tada bio u "Zadruzi". Mislila je da ću se vraćati u rijaliti, tražila mi je da ga trgnem. Pitala me je: "Je l' si ti primetio?", a ja iz poštovanja prema Zvezdanu i Moki sam se pravio lud. Znači, ispadam ja budala zbog onog što svi vide - pričao je Golubović.

Osim njih, u čuvenom studiju u Šimanovcima biće i novinar i voditelj "Zadruge" Marko Đedović i pevačice Marina Visković i Indira Aradinović Indi.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.