POTRESNA ISPOVEST ANE ĆURČIĆ: Dete je UMRLO posle OSAM DANA, ovo su SVI DETALJI
Ana i Matora, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

bolno

POTRESNA ISPOVEST ANE ĆURČIĆ: Dete je UMRLO posle OSAM DANA, ovo su SVI DETALJI

"Kod mene je situacija da ja nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dete rođeno, nismo dobili da nam je dete umrlo" rekla je Ana

Objavljeno:

Ana Ćurčić otkrila je u rijalitiju "Zadruga" u razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom bolne detalje iz svog života.

- Imala sam problem kad je Dušan umro da sam sanjala isti san od sna, pa mi je krenuo strah od spavanja. Sin od brata, to mi je teška tema i izbegavam to - govorila je Matora.

- I meni je dete umrlo sa osam dana prvo, moje i Acino - dodala je Ana.

Ana otkrila Matoroj bolne stvari iz života
Ana otkrila Matoroj bolne stvari iz životafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja sam se tako radovala kad je snajka bila trudna, dan noć je bila žurka, bitniji događaj od mog rođendana. Sve je bilo super, javljali su mi svake nedelje, čuvali Dušana i to sam tako doživela jer je brat odlučio da se zove dušan po mom stricu. Išao je na operaciju, bio je mali i rođen je sa anomalijom dušnika, nije mogao da diše i mislili su da je prehlada. Operacija je prošla sa desetkom, ali bio je mnogo mali i nije mogao da preživi - nastavila je Matora.

- Pod tepih si gurnula, kao ja. To je dublja tema, o tome možemo da pričamo. Kod mene je situacija da ja nikad nisam dobila nijedan papir da mi je dete rođeno, nismo dobili da nam je dete umrlo, nismo imali pravo da ga sahranimo. Ja mislim da je ona živa. Zvala se Aleksandra i to je bilo dete ljubavi - govorila je Ana.

- Znam, rekla si mi sa kim - dodala je Matora.

- Nećemo sad o tome - poručila je Ana s knedlom u grlu.

Da podsetimo, Ana Ćurčić ispričala je u rijalitiju kako je njen prvi dečko bio Dragan Aca Bulić, sa kojim je i dan danas u odličnim odnosima.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.