KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O ANI ĆURČIĆ: Molila ga je da uradi SAMO JEDNU STVAR
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

REKAO SVOJE MIŠLJENJE

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PROGOVORIO O ANI ĆURČIĆ: Molila ga je da uradi SAMO JEDNU STVAR

Danas mnogi govore o bivšem paru.

Objavljeno: 13:33h

Kristijan Golubović dotakao seZvezdana Slavnića, te njegove bivše supruge Ane Ćurčić i ljubavnice Anđele Đuričić u emisiji kod Jovane Jeremić.

Kristijan je objasnio od kada poznaje Anu Ćurčić.

- Anu znam iz veze sa mojim jako dobrim prijateljem Acom Bulićem. Bio sam dobar sa Jusom Šiptarom, njegovim ocem. Bio sam njihovo dete, drug, vojnik, prijatelj... Ana je tu bila, upoznala je Jusinog sina, zvali smo ga "mali Jusa". Bili su zajedno. Imali smo poštovanje, kodekse. O Ani mogu da kažem sve najbolje iz tog doba - prisetio se Kristijan.

Potom je otkrio da je Ćurčićeva već u početku sumnjala u Zvezdana, kada je u "Zadruzi", posle samo nekoliko nedelja, videla kako se ponaša.

- Znali smo da je sa Zvezdanom, planirala je rođendan iz moje kafanice, da pošaljemo asortiman najlepših domaćih jela. Bila je u kontaktu sa mojom Kristinom non-stop. Kada je počelo gledanje njegovo sa Aleksandrom, žena je kukala na sav glas, da pogledi njegovi ka Aleksandri nisu obični, da li je on budala... Ja sam tada bio u "Zadruzi". Mislila je da ću se vraćati u rijaliti, tražila mi je da ga trgnem. Pitala me je:"Je l' si ti primetio?", a ja iz poštovanja prema Zvezdanu i Moki sam se pravio lud. Znači, ispadam ja budala zbog onog što svi vide - priča Kristijan, koji je prozreo Slavnićeve emocije:

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić
Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- On u duši voli Anu, krivo mu je ako je izgubi, a zaljubljen je u Aleksandru, a sa ovom malom osetio je taj ego, lažnu moć, da je on rijaliti zvezda, da se oko njega vrti priča. On je poligam - rekao je Kristijan u "Novom jutru".

Golubović nije krio da je o Anđeli imao potpuno drugačije mišljenje:

Anđela Đuričić
Anđela Đuričićfoto: prentscreen/youtube/ Zadruga Official

- Anđela je bila moj favorit u prošloj "Zadruzu", bilo mi je žao što nije pobedila. Ono moralisanje, ponašanje, tvrd stav od početka do kraja, dopala mi se kao ženska osoba. Međutim, kada izmorališete, pa dođete u situaciju da sa oženjenim čovekom, koji je u tvrdoj, jakoj, neobičnoj vezi... Životnoj! Zatvori, posete... Ovo je izdaja! Sa Zvezdanove strane, ovo je izdaja, mnogo jače od prevare. To nije poniženje za Anu tog kalibra, već mnogo jači nivo. Izgubila je sve, druga, brata, oca, ortaka u pljački, tajnama... S*ks, to životno, da ne pričamo. Samo ako se ona ne prevrne zbog svih godina i navike.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.