ZVEZDAN SLAVNIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Ljubavnica u NEVERICI
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

Viša sila

ZVEZDAN SLAVNIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Ljubavnica u NEVERICI

Otkriven i razlog izlaska iz rijalitija

Objavljeno: 12:45h

Tokom srede Anđela Đuričić je saznala da je Zvezdan Slavnić napustio "Zadrugu". Ona je sedela sama u dvorištu, a u jednom trenutku joj se priključio Lepi Mića, koji je otkrio razlog Slavnićevog izlaska.

Kako je objasnio, Zvezdan je hitno izašao kako bi otišao kod lekara i primio infuziju.

- Videla sam da ima ono na ruci, vadio je krv je l'? - pitala je Anđela.

- Ne, išao je da primi infuziju - otkrio je Mića misleći na zalepljenu vaticu koja ostaje na ruci nakon vađenja kanile.

Zvezdan Slavnić napustio Belu kuću
Zvezdan Slavnić napustio Belu kućufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Na infuziju?! Zašto? Je li mu dobro? - uspaničila se ona, pa dodala:

- Znam da ide jednom mesečno da kontroliše krv zbog problema sa srcem. Nisam znala za infuziju.

Zvezdan jeste napustio Belu kuću na kratko, kako bi mu bila pružena medicinska pomoć, koja je obezbeđena po potrebi za sve zadrugare.

Podsetimo, Anđela Đuričić, koja je uplovila u vez sa Zvezdanom Slavnićem, koja je na stubu srama jer mu je "uništila" vezu sa Anom Ćurčić, sa kojom je Slavnić bio dugi niz godina u vanbraqčnoj zajednici, odlučila je da progovori o ovoj temi.

- Da li je realno da si izjavila da Ana neće dozvoliti da Zvezdan i ti budete srećni? Šta treba, da vas podrži? - glasilo je pitanja.

- On je deo njenog života, bio je i biće, naravno da neće, ali to ne znači da ja treba da se povučem i pokušam stvari za koje se treba boriti. Moje mišljenje je da neće biti sa njim, a neće ovo dozvoliti u inat meni. Voli ga, ali da njoj bi onda trebalo da smeta i Aleksandra. Ali zna da Aleksandra nije opasnost, jer on ima emociju prema meni - rekla je Anđela.

Istina o odnosu Zvezdana i Ane
Istina o odnosu Zvezdana i Anefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Aleksandra je približnija svemu što Zvezdan voli i napolju bi mu se mnogo više svidela nego gospođica u ljubičastoj haljini. Što se tiče Aleksandre, u minusu si. Ovo osoba ne zna 0,0 posto šta sam ja doživela i prošla. Ona je vrlo saosećajno doživela jednu tragediju, ja sam doživela jednu tragediju sa 19 godina, koja me je naučila da budem ovo i gradila sam se kroz to. Pitam Zvezdana, da li bih te sputala da znam da si srećan? - izjavila je Ana.

-Ne - odgovorio je Slavnić.

- Da je bio srećan, ne bi varao Anu kao što ju je varao! - ustala je Anđela.

- Svaki muškarac vara, da se razumemo - dodala je Ana.

- A sad svaki vara. Ako ćemo tako, sa svim argumentima da razgovaramo. Ako se ja komentarišem, svi ćemo da se komentarišemo. Ja ću se boriti za njegovu ljubav - poručila je Đuričićeva.

- Jesam je varao, ali to ne znači da sam je manje voleo. Svaki put kad sam to radio, povraćalo mi se i imao sam grižu savesti. Ne slažem se sa Anđelom. Mi smo muškarci, tako se ne gleda. Možda zvuči idiotski, ali posle toga vidiš šta imaš kod kuće - priznao je Zvezdan.

- Ja moram da progovorim svojim jezikom. Ova (Anđela) je dobro meso za k*rac. Shvati to i nemoj se više k*rčiti - skočila je Zorica Marković.

- Devojko, ova žena te štedi jer ima ćerku tvojih godina. Nemoj se više kanaliti. Gledaj šta radiš u svojim godinama. Ne daj Bože da ti budem ni baka, ni majka - odbrusila je pevačica.

- Ovako sad pričaju jer Zvezdan ne staje u zaštitu Anđelinu, zašto tako nisu pričali kad je bila u vezi sa njim? - skočio je Aleksandar Kerić.

- Ovo je jako ružno - poručio je Lepi Mića.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.