"ON JE ANI DAO ORUŽJE DA PUCA U NJEGA!" Beogradski MANGUP razotkrio JAVNO Zvezdana i njegovu ŽENU
Ana i Zvezdan, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

"ON JE ANI DAO ORUŽJE DA PUCA U NJEGA!" Beogradski MANGUP razotkrio JAVNO Zvezdana i njegovu ŽENU

- On je imao neki zaljubljen pogled u nju kad je ušla, čak i osmeh, dok mu nije rekla da je propao - dodala je Dušica.

Objavljeno:

Voditeljka Dušica Jakovljević sedela je u studiju sa Kristijanom Golubovićem, a oni su komentarisali aktuelna dešavanja Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, o kojima bruji ceo region.

- Anđela ima pravo da se odbrani, ali pošto je prešla sve granice nepristojnosti i njenom mužu je učnila sve najgore i kad dođe Ana ima pravo sve da kaže. Oni su oladili glavu, vide šta publika i zadrugari misle, pa hoće da operu stvari, da ispoštuje Anu i ovu. Mislim da će biti opet prekid ako Ana nastavi da ih napada kako treba. Ona mu je nabacila da se nešto dešavalo u četiri zida što nije korektno. Ona je dobila legitimitet da bilo šta uradi i kaže, čak da iznese najprljaviji veš. Ivana čak i da me je tukla imala je pravo, ja sam bio u braku, imao sam dete i tu je snažnija veza. Sa Kristinom da se nije izrodilo u ovakvu vezu i ljubav propao bih u vezu i ne bih izlazio u javnost. Javno kad prevarite ženu, trebao sam da kažem - govorio je Kristijan.

- On je imao neki zaljubljen pogled u nju kad je ušla, čak i osmeh, dok mu nije rekla da je propao - dodala je Dušica.

Anđela Đuričić ga razočarala
Anđela Đuričić ga razočaralafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- To je nizak udarac kad je žena povređena, a ljubav ju je sprečava, a sad otvoreno kaže. Kad bi neko Ani rekao da je bio ružan i ćelav 15 godina, ona bi rekla: "Ja sam trpela jer sam ga volela". Ona može da tvrdi pazar jer joj je on dao oružje da puca u njega. Mislim da će biti taktike, imamo prethodne priče,m ucveljenu belu udovicu, scenu kad se Sloba, ja sam ga nazvao Balan, i zagrljen stajao pred Kijom. Oni znaju, načitani su rijalitijem, pa plivaju. Pokušavaju da se operu i budi umesni kad je situacija u ovom stadijumu - nastavio je Golubović.

Kristijan iskren do srži
Kristijan iskren do sržifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Kako izgleda kad se neko čeka i koliko su to jake veze, žrtve, kad žena šalje pakete, uplaćuje kantine i šalje pisma? - upitala je Dušica Jakovljević.

- Ne postoji ništa više kad ste vi u zatvoru, a ona vas ispoštuje, za nas mangupe to je najvažnije. Ta poniženja, zamisli dete vam donesu, a oni gledaju pelene. Meni Ivana nije htela da dođe posle druge posete, da se ponižava. Ja ceo život, majka me ne gleda kad se tuširam, a komandirica da me skida, kašljem i čučnem gola, moraš da imaš želudac prostitutke. Ona da je najgora na svetu moraš da kažem: "Hvala, Ana". On je sad u teroiji zavere da je došla da ga oblati i u strahu je od iznošenja raznih stvari iz privatnog života koje su da kažem mane. Legitimni da je da bije, tuži i sve iznese najgore o njemu. Ako bi počeli jedno drugog da kude to su autogovoli, imaju oni kočnicu. On je rekao Anđeli da ide polako, a sa tim dobije poene. Ako budu iglice bačene, neko će da popusti i onda će salva prljavog veša da izađe - govorio je Kristijan.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.