NAĐENO ZABRANJENO PISMO U ZADRUZI: Marija Kulić krišom slala PORUKE ZOLI, kamera SNIMILA SVAKU REČ
Marija Kulić, Bebica i Zola, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

vrlo zanimljivo

NAĐENO ZABRANJENO PISMO U ZADRUZI: Marija Kulić krišom slala PORUKE ZOLI, kamera SNIMILA SVAKU REČ

Kako je krišom navela u pismu, ipak želi da on prisustvuje njenom rođendanu budući da joj je Miljana rekla da su se šalili kada su rekli javno da će Miljana dati 20.000 evra za automobil Zoli

Objavljeno:

Marija Kulić pozvala je Lazara Čolića Zolu na svoj rođendan preko poruke.

Iako je zabranjeno pisati poruke, što je produkcija u više navrata javno objavila, daće biti kažnjeni svi koji budu imali hemijske olovke, a da to oni nisu odobrili, Marija je ipak napisala pismo Zoli, koje je on odmah pokazao u kameru.

Kako je krišom navela u pismu, ipak želi da on prisustvuje njenom rođendanu budući da joj je Miljana rekla da su se šalili kada su rekli javno da će Miljana dati 20.000 evra za automobil Zoli.

- Lazare, čula sam od Miljane da ste se šalili za 20.000 eura. S obzirom na to, ovim putem te pozivam da uveličaš moju rođendansku proslavu. Biće mi drago! S' poštovanjem, Marija - pisalo je na papiru.

Podsetimo, nastao je opšti haos, kada je Miljana javno rekla da će Zoli dati novac za auto, a da će potom od ostatka novca kupiti stan svom sinu, Željku Kuliću.

Ovo je razljutilo Mariju te je tvrdila da će je Zola ostaviti nakon Zadruge, kao i da je sa njom iz koristi.

Marija je danas poslala pismo Zoli, verovatno u dogovoru sa produkcijom, jer joj je dozvoljeno da koristi papir i olovku.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.