PRODUKCIJA ZADRUGE SPREMA VANREDNU ODLUKU: Učesnici će PREBLEDETI kad saznaju, OVO NISMO MOGLI NI DA SANJAMO
Zadruga, Foto: Printscreen/PINK

biće gusto

PRODUKCIJA ZADRUGE SPREMA VANREDNU ODLUKU: Učesnici će PREBLEDETI kad saznaju, OVO NISMO MOGLI NI DA SANJAMO

Ono što više zabrinjava sve gledaoce, ali i članove porodica aktuelnih zadrugara jeste činjenica da uprkos tome što je produkcija obezbedila prezervative, njih niko ne koristi

Objavljeno: 11:46h

Od samog početka emitovanja rijaliti šou-programa Zadruga fokus je na ljubavnim odnosima učesnika. Tamo gde je ljubav, tu je sasvim logično i s*ks, a što više s*ksa, to sa sobom donosi i neželjene trudnoće, narušavanje intimnog zdravlja i razne peripetije kada ga skoro svako upražnjava sa svakim.

Napraviti šemu ko je sa kim i koliko intimno opštio tokom šest sezona najgledanijeg rijalitija bilo bi nemoguće.

Ipak, sasvim je realno konstatovati da tokom 10 meseci, koliko traje jedna sezona, učesnici se među sobom toliko izmešaju da „bela kuća“ zaliči na svinger organizaciju. Poznato je da produkcija, pre nego što useli takmičare, svima obavi sistematski pregled, takođe ih po potrebi i želji izvode i vode kod lekara kada god neko od njih sumnja ili ima neki zdravstveni problem.

Prema pisanjima "Rijaliti plusa", kako se u poslednje vreme najviše zahteva ženskog roda u Zadruzi odnosi na odlaske kod ginekologa, produkcija je odlučila da ovaj problem reši.

Zadruga
foto: Printscreen/zadruga

- U nedostatku mobilnih telefona, televizijskog programa i obaveza koje su normalne za svakodnevicu, najveća i gotovo jedina zabava u „beloj kući“ je s*ks - počinje izvor i dodaje:

- Svedoci smo nekoliko trudnoća koje su začete i prekinute tokom trajanja ovog rijalitija, a u situaciji u kojoj se zadrugari nalaze i u kojoj vlada promiskuitet sve je veća potražnja za posetama ginekologu jer redovno menjanje partnera ostavlja posledice na intimno zdravlje, naročito devojaka, koje sve češće primećuju nelagodnosti koje su vezane za intimni deo tela. Ako realno sagledamo stvari, samo tokom ove sezone četiri zadrugarke gotovo redovno s*ksualno opšte sa po dva muškarca. Kako odlasci kod lekara za neke druge zdravstvene probleme nisu toliko česti, a kako se i u javnosti sve češće raspravlja o s*ksualnim navikama, apetitima i intimnom zdravlju zadrugara, produkcija je odlučila da jednu od prostorija koje postoje u imaginarijumu opremi i otvori ginekološku ordinaciju - kaže izvor i dodaje:

- Na taj način neće imati potrebu da zadrugarke izvode iz kompleksa, što će svakako i smanjiti primanje informacija iz spoljnog sveta, a pitanje zdravlja će biti podignuto na viši nivo. Iako se muškarci ne žale, Veliki šef je odlučio da bar jednom nedeljno u ovu ordinaciju dolazi i urolog za konsultacije i eventualna pitanja koja bi imali predstavnici jačeg pola.

Zadruga 6
foto: prentscreen/youtube/ Zadruga Official

Ono što više zabrinjava sve gledaoce, ali i članove porodica aktuelnih zadrugara jeste činjenica da uprkos tome što je produkcija obezbedila prezervative, njih niko ne koristi.

- Oni i sada na raspolaganju imaju kondome, ali čini se da niko od njih ne mari preterano za to jer svi do jednog misle da je sistematski pregled pre ulaska dovoljan. Otvaranjem ginekološke ordinacije sa stručnim licem na čelu produkcija će svakako da predupredi eventualne probleme, jer ne kaže se džabe bolje sprečiti nego lečiti - završava izvor za Rijalti plus.

Bonus video:

01:12

SRBE ĆE SPASTI MASONI, A ISUS JE BIO JEDAN OD NJIH?! Ambramović izneo ŠOKANTNE podatke: Možda ste već u loži, A DA TO NE ZNATE?

(Espreso / Alo/ Rijaliti Plus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.