"ODVALILA SE OD VINA, IZGLEDALA JE KO DA NE KAŽEM ŠTA" Isplivale tvrdnje o Mariji Kulić, da li je moguće ovo?
Marija, Foto: © ATA Images

razdor

"ODVALILA SE OD VINA, IZGLEDALA JE KO DA NE KAŽEM ŠTA" Isplivale tvrdnje o Mariji Kulić, da li je moguće ovo?

Podela budžeta izazvala je razne komentare Zadrugara.

Objavljeno:

Marija Kulić izabrana je za ovonedeljnog vođu u "Zadruzi", a zadrugari su za crnim stolom komentarisali njenu podelu budžeta.

- Marija se nije libila, ali postojale su sitnice koje su mi zaparale ušli. Marije je svakom našla manu, osim Bebici. Ona je mogla da mu nađe neku manu, a digla ga je u visine. Ivana Marinkovića je degradila, a mislim da je htela da napravi novi konflikt sa Ivanom. Mislim da je Ivan pokazao da ima interesovanje za svoje dete.

Zola je trebao ili da dobije najmanji jer ga ne podnosi ili najveći jer je rekla da se vodi time ko je izašao Miljani u susret. Imala je dvostruke aršine kad je rekla Adamu da se ne ponižava u ljubavi sa Tamaris, a onda je to trebala da kaće i Bebici jer on voli Miljanu, a ona njega ne. Mislim da je spustila loptu sa Zoricom Marković i da nema lepo mišljenje, isto kao i o Sanji Grujić - počeo je Nenad Neca Lazić.

Ivan Marinković i Marija Kulić u 'Zadruzi'
Ivan Marinković i Marija Kulić u "Zadruzi"foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Malo razmislite zbog čega je danas Marija promenila ploču o devojkama za koje je govorila da su degutantne. Za srpsku Novu godinu se odvalila od vina, digla se i došla da đuska kao klinka. Mi smo padali od smeha, izgledalo je kao da ne kažem šta. Sad je svesna kad se probudila. Džehva je žena institucija koja pokazuje kako žena i majka treba da se ponaša, a pritom je i majka učesnice. Verovatno je svesna kako je izgledala kao razuzdana klinka - umešao se Ivan Marinković.

- Ja imam odgovor, Žanu i mene je pohvalila jer je rekla Zorici: "Zbog moje Miljane ću da pohvalim nekog i za koga ne mislim, jer mene tone košta, a mojoj Miljani to znači" - dodala je Sanja.

Marija Kulić
Marija Kulić foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Mislim da Marija zna da Miljana duboko voli Zolu i da će njoj biti loše, koliko god bila iskrena da želi dobro svojoj ćerki pokazuje da ima sebičnu majčlinski ljubav. Vodila se dvostrukim aršinama kad je Petrućiju i Palčici dala mali budžet i kad je rekla da ne treba da ima takav odnos prema svojoj devojci, ali onda je dala veliki budžet Dragiću, koji je 10 puta uradio gore stvari svojoj devojci. Za Majino ponašanje se slažem, objaktivna je, ali onda je trebala to da kaže i ćerki koja je isto radila u rijalitiju - dodao je Neca.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.