FILIP CAR U VELIKOM PROBLEMU, DEPORTUJU GA U ZATVOR!? Otkrio da je prekršio USLOVNU, evo šta je još REKAO
Filip Car, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

AUUU

FILIP CAR U VELIKOM PROBLEMU, DEPORTUJU GA U ZATVOR!? Otkrio da je prekršio USLOVNU, evo šta je još REKAO

Pobednik ili zarobljenik?!

Objavljeno:

Filip Car i Ivan Marinković žestoko su se sukobili na Božić, a svađa je eskalirala kada je Filip, i pored momaka iz obezbeđenja, uspeo da udari po glavi Marinkovića.

Produkcija je istog momenta reagovala, obezbeđenje ih je razdvojilo, a Car je kažnjen mesečnim honorarom. Međutim, tu nije kraj. Marinković je zahtevao da odmah izađe napolje kako bi dao izjavu policijskim službenicima, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija, Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od 3 godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo.

Dodatni razlog za Filipovu uznemirenost nalazimo i na oficijalnom Ivanovom Instagram profilu, gde je napisano da je Marinkovićev advokat u ime svog klijenta podneo i privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

Filip Car u problemu zbog udaranja Ivana Marinkovića
Filip Car u problemu zbog udaranja Ivana Marinkovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Za sve vas koji pitaju i pružaju veliku podršku Ivanu policija radi svoj posao. Osim njih, Ivanov pravni zastupnik je pripremio tužbu za ovog "gospodina". Hvala na ogromnom broju poruka podrške - stoji u objavi na profilu Ivana Marinkovića, na društvenoj mreži Instagram.

- A nekad za neko malo s*anje, za šamarm dobiješ više nego da nekog demoliraš. Zavisi sa kim imaš posla. Ispade da ja za Ivana više na*ebah nego ne znam ko - govorio je Car Miljanu Vračeviću u dvorištu.

- Meni je Ivan napravio kazneno delo. Za svoju sigurnost. Šta je sve istrkeljao - napad na njega. Meni kaže ovaj, da meni kao stranom državljaninu, na uslovnu je ovo kazneno delo. Ovo što je ispričao. Ukoliko se to i dokaže, u velikom sam problemu. Zato ja sada samo prođem pored njega - poverio je svoje strahove Zvezdanu i Miljanu.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.