15 GODINA OD SMRTI ZORICE, ZEKE I ELMIRA: Ova tragedija je UGASILA rijaliti "Veliki brat", TUGA I DALJE NE PRESTAJE
Zorica Lazić, Stevan Zečević ZekA, i Elmir Kuduzović, Foto: Prinstcreen/Youtube/B92

NESREĆNI SLUČAJEVI

15 GODINA OD SMRTI ZORICE, ZEKE I ELMIRA: Ova tragedija je UGASILA rijaliti "Veliki brat", TUGA I DALJE NE PRESTAJE

Produkcija rijalitija odlučila je da se njihov šou tada prekine, ostatak ekipe pušten je kući i to je bila jedina sezona koja nije imala pobednika.

Objavljeno:

Prošlo je 15 godina otkako su učesnici rijaliti programa "Veliki brat" poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada su na putu Obrenovac-Šabac automobilom sleteli u reku.

Tog kobnog 29. decembra zauvek su nas napustili Zorica Lazić (24), Stevan Zečević Zeka (24) i Elmir Kuduzović (26).

Stravične vesti su momentalno obišle ceo region, a nema osobe koja tog dana nije oplakivala troje mladih ljudi koji su tog tada napustili rijaliti "Veliki brat".

Zorica Lazić
Zorica Lazić foto: Prinstcreen/Youtube/B92

Zorica, Zeka i Elmir zaputili su se ka Loznici, gde je trebalo da budu specijalni gosti na jednoj žurki, ali nažalost, tamo nisu stigli.

Vladimir Sarić je jedini preživeo saobraćajnu nesreću.

Stevan Zečević Zeka
Stevan Zečević Zekafoto: Prinstcreen/Youtube/B92

Elmir je vozio veoma brzo. Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj reci.

Produkcija rijalitija odlučila je da se njihov šou tada prekine, ostatak ekipe pušten je kući i to je bila jedina sezona koja nije imala pobednika.

Elmir Kuduzović
Elmir Kuduzović foto: Prinstcreen/Youtube/B92

Podsetimo, u noći između 28. i 29. decembra Stevan, Zorica, Elmir i Vladimir Sarić krenuli su na žurku u Loznicu. Oni su bili u jednim kolima, dok su u drugim bili njihovi cimeri Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra. Put je bio klizav, pa je Tanja pozvala prijatelje i rekla im da uspore. Posle toga ih više nije videla. Ekipa iz drugog automobila se posle deset kilometara, kada je videla da nema drugih kola, okrenula se i vratila nazad kod mesta Ušće, gde se nesreća i dogodila. Videli su mladića kako leži na obali. To je bio Vladimir. Policija i vatrogasci su više od dva sata vadili vozilo i telo stradalih iz reke. Navodno, Sarić je trebalo da vozi rijaliti učesnike, međutim, Elmir je insistirao da on bude za volanom. Produkcijska kuća "Emoušn" prekinula je emitovanje "Velikog brata" pre nego što je bio planiran kraj, a novac namenjen za nagradu podelili su jednako učesnicima.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.