SVI BRUJE O FILIPU CARU, A MNOGI NE ZNAJU OVE DETALJE IZ NJEGOVOG ŽIVOTA: Evo čime se bavio u PROŠLOSTI
Filip Car, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ZANIMLJIVO

SVI BRUJE O FILIPU CARU, A MNOGI NE ZNAJU OVE DETALJE IZ NJEGOVOG ŽIVOTA: Evo čime se bavio u PROŠLOSTI

Intrigantni zadrugar i ljubitelj žena privukao je ogromnu pažnju svojom pojavom, a evo šta se krije iza izgleda opasnog momka.

Objavljeno:

Rijaliti ,"Zadruga" iznedrio je mnogo poznatih ličnosti koji su obeležili svoje učešće raznim skandalima, prevarama, tučama, teškim i potresnim ispovestima, a milionski gledaoci ovog formata su se bukvalno poistovetili sa njihovim omiljenim ličnostima.

Tako je u četvrtu sezonu ušao Filip Car, koji je svojom pojavom pobrao sve simpatije ženskog dela. Istetoviran, visok i krupan, sve što jedna žena može da poželi od muškarca, a još i temperamentan, pa prosto kao stvoren za ženski svet.

Filip inače dolazi iz Crikvenice, mesto pored Rijeke, rođen je 14.09.1993. a radio je kao obezbeđenje u klubovima. Car je sebe predstavio kao "opasnog momka" koji je odrastao na ulici, a o svojoj burnoj prošlosti otvoreno govori.

 Filip Car je radio kao obezbeđenje
Filip Car je radio kao obezbeđenjefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, nakon što je prošao težak put u životu, suočio se sa mnogim nedaćama, Filip je odlučio da uđe u rijaliti, gledajući na ovaj projekat kao rehabilitaciju i put u kom će ponovo pronaći smisao života.

Car je pored burnih reakcija, ipak uspeo da osvoji mnoge devojke, pa je tako odmah po ulasku pobrao simpatije Mine Vrbaški, Sanje Stanković, Aleksandre NIkolić, a kasnije i Maje Marinković. Posle napete i žestoke borbe u rijalitiju, iz kog je izašao bez dinara, Car je doneo odluku da ponovo uđe u rijaliti.

Car često govori u burnoj prošlosti
Car često govori u burnoj prošlostifoto: Printscreen/YouTube/ AmiG Show

Kada je ušao u petu sezonu rijaltiija "Zadrugu" odmah je počeo da osvaja srce udate Dalila Dragojević, a posle nekog vremena je uspeo, te je Dalila ostavila Dejana zbog njega. Nakon izlaska iz Zadruge 5 rekao je da više neće učestovati u rijaliti formatima, ali je ipak ušao i akteulenu sezonu "Zadruge".

Filip ni ovog puta nije imao mira, te se odmah bacio na osvajanje Aleksandre Nikolić koja je bila u vezi sa Dejanom Dragojevićem, ali ju je on javno ostavio zbog odnosa sa Filipom.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.