MIKI ĐURIČIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo zbog čega je NAPUSTIO rijaliti i kakve planove IMA
Miki Đuričić, Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

OSTAO BEZ VELIKE SVOTE NOVCA, ALI NE MARI ZA TO

MIKI ĐURIČIĆ SE OGLASIO PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE: Evo zbog čega je NAPUSTIO rijaliti i kakve planove IMA

"Neću da pričam o razlozima izlaska, verujte mi da ja imam dobre razloge što sam izašao." rekao je Miki

Objavljeno: 21:01h

Miki Đuričić, diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on se sada prvi put oglasio za javnost nakon napuštanja velelepnog imanja.

- Dobro jutro. Evo da vam se javim, hvala Bogu kući sam, dobro smo svi. Ćerka i supruga su presrećne što me vide. Probudio sam se sada, žena sad ide na posao. Neću da pričam o razlozima izlaska, verujte mi da ja imam dobre razloge što sam izašao. Važno je da sam ja sada došao kući za praznike, i da ću Božić provesti sa porodicom, nije više rijaliti za mene. Hvala vam još jednom na svemu, nisam ni ja neka ličnost, da ste živi i zdravi, šta da vam kažem. Vidimo se nekad, negde. Jako nam je lepo, otkako sam došao kući. Možda ću i ja uskoro otvoriti Jutjub kanal. Pozdrav i nemojte se nervirati - rekao je Miki u svom prvom javnom oglašavanju.

Inače, Miki je bio prvi rijaliti učesnik koji je potpisao ugovor za sezonu 6. Kako su tada prenosili domaći mediji, njegov honorar za učešće u šou-programu iznosio je čak 150.000 evra, a on je tada postigao dogovor sa produkcijom da za razliku od ostalih učesnka nije u obavezi da ostaje do kraja rijalitIja.

Miki Đuričić se oglasio nakon što je napustio Zadrugu
Miki Đuričić se oglasio nakon što je napustio Zadrugufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Miki se već dugo žalio kako mu nedostaje porodica i da želi kući. Đuričić je pre samo sedam dana pokušao da pobegne iz rijalitija zbog toga što je čuo glasine da se njegova supruga navodno razočarala u njega.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.