ŽELJKO MITROVIĆ HITNO NAREDIO DA SE ZAVRŠI RIJALITI: Napravljeno je NAJBRŽE FINALE IKADA, proglašena POBEDNICA
Foto: Dragan Kadić

kakav šok

ŽELJKO MITROVIĆ HITNO NAREDIO DA SE ZAVRŠI RIJALITI: Napravljeno je NAJBRŽE FINALE IKADA, proglašena POBEDNICA

Finalne večeri, voditeljka Anđela Ašanin donela je sjajne vesti za prva tri benda koja su glasanjem dobili milion, odnosno pola miliona i 250.000 dinara

Objavljeno:

Prva sezona "Prvog benda Srbije" privela se kraju.

Željko Mitrović doneo je hitnu odluku da se rijaliti prekine pre vremena, te je organizovao nikad brže finale.

U kampu je u tom momentu ostalo 20 instrumentalista i 15 vokalnih solista. Od njih 15 svako je formirao svoj bend. Bendovi koji su došli do finala jesu: MITCH VALIANT, IRREPLACABLE, POVRATAK ŠERIFA, KHARIZMATIK, NAJCOOLE, PIPHYDUGA DEVETKA, GOOD VIBES ONLY, NERVNI SLOM, SUN IS UP, WONDERWOMAN, BLOOD MOON, ZVEZDE, THUNDER BIRDS, ČARAPA SA TABANA, i VIR.

Finalne večeri, voditeljka Anđela Ašanin donela je sjajne vesti za prva tri benda koja su glasanjem dobili milion, odnosno pola miliona i 250.000 dinara.

Željko Mitrović, Prvi bend Srbije
foto: Printscreen/jutjub/prvibendsrbije

Pobednički bend muzičkog talent šoua "Prvi bend Srbije" jeste bend pevačice Valentine Savović -KHARIZMATIK, koji je dobio 71 poen i samim tim i nagradu u vrednosti od čak milion dinara. Pored Valentine u bendu KHARIZMATIK su i gitarista Luka Radulović, basista Saša Đokić, bubnjar Nemanja Malušić i klavijaturista Đorđe Jovanović. Obrada sa kojom su nastupili i koja im je donela prvo mesto je pesma "Lords of the boards" benda Guano Apes, kao i autorska numera "Gledaj me sad".

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.