SKANDALOZNO PONAŠANJE FILIPA CARA! Isplivao NECENZURISANI SNIMAK, evo kako je PLJUNUO I UDARIO Maju Marinković
Foto: Printscreen/jutjub/zadruga

da li će biti kažnjen?

SKANDALOZNO PONAŠANJE FILIPA CARA! Isplivao NECENZURISANI SNIMAK, evo kako je PLJUNUO I UDARIO Maju Marinković

Komentari i osude na račun Filipa Cara pojavile su se na svim internet platformama.

Objavljeno: 14:53h

Filip Car pre nekoliko dana našao se na meti žestokih osuda kada je u toku svađe u Zadruzi fizički nasrnuo na Maju Marinković.

Pre nekoliko dana došlo je do žestoke svađe između Maje Marinković i Filipa Cara u Zadruzi.

Starleta je dobacivala dok se on fotografisao sa Aleksandrom Nikolić, potom su jednom drugom vređali porodicu, što je njega izbacilo iz koloseka, te je fizički nasrnuo na nju.

Filip Car nasrnuo na Maju Marinković
Filip Car nasrnuo na Maju Marinkovićfoto: Printscreen/jutjub/zadruga

Udarali su se, psovali i pretili klanjem, a sada je društvene mreže preplavio necenzurisani snimak skandaloznog ponašanja učesnika Zadruge. Sramotno nasilje odigralo se pred svim takmičarima, a Car je najpre pljunuo Maju, a potom je i ošamario. Komentari i osude na račun Filipa Cara pojavile su se na svim internet platformama.

- Tata ti je p**ka p*derska, smeće", rekao je Car i pljunuo Maju, a potom je i udario levom šakom. Snimak je i usporen gde se jasno vidi cela tuča i vređanje, ali i taj udarac. Pogledajte:

Nakon ove situacije oglasio se i Majin otac Taki Marinković, koji je rekao da se na snimku vidi kako Filip udara njegovu ćerku.

- Vidi se ovaj klip kako je udario žensko pesnicom u glavu... To je jedan dokazani nasilnik, a ustvari je jedna obična devojčica. Kada sam ga dva puta nazvao telefonom mjaukao je kao mačka, iako se plaši mačaka, i nije smeo da dođe da se vidimo! Jajara jedna...", rekao je Taki i nastavio:

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Van pameti je da konjina od 130 kilograma udari devojku od 50 kilograma! Ne podržavam nikakvo nasilje, a kamoli nasilje nad ženama! Majin advokat će da vidi kako će to da reguliše, ali nije isključeno da će krivično odgovarati. Ja se u to ne mešam!", rekao je Taki uzrujano.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.