NJEN MUŽ JE MILJENIK ŽENA, MISLILI SU DA SE NEĆE PROMENITI: Jelena Pešić za Espreso otkrila kakav je zapravo MLADEN
Jelena Pešić, Foto: Antonio Ahel, Profimedia

ESPRESO NOVOGODIŠNJI INTERVJU!

NJEN MUŽ JE MILJENIK ŽENA, MISLILI SU DA SE NEĆE PROMENITI: Jelena Pešić za Espreso otkrila kakav je zapravo MLADEN

Jelena je otkrila da joj Mladen u svemu pomaže i da joj je ogromna podrška

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Jelena Pešić privukla je veliku pažnju na sebe tokom učešća u četvrtoj sezoni rijalitija "Zadruga", a nakon toga je postala voditeljka na Red Televiziji, udala se sa bivšeg rijaliti učesnika Mladena Vuletića i u julu postala mama.

Ona je u razgovoru za naš portal napravila malu rekapitulaciju prethodne godine, otkrila sve o predstojećim praznicima, ali i šta je sve morala da "žrvuje" zarad uspeha i karijere.Takođe nam je otkrila svoje buduće planove.

Jelena je na samom početku razgovora otkrila da joj je 2022. godina promenila skorz život.

Jelena Pešić otkrila da ju je 2022. skorz promenila
Jelena Pešić otkrila da ju je 2022. skorz promenilafoto: Printscreen/ Instagram/ jelena_pesic_official

- Meni je 2022. promenila život.. Udala sam se za čoveka kog volim i postala majka. Ima li sta lepše ? Ja uvek za Novu godinu sebi i drugima želim samo jedno - zdravlje, za ostalo ćemo se snaći, ostalo ćemo kupiti, ali nek nam Bog da zdravlja i ništa nam više ne treba - rekla je Jelena, a onda otkrila šta ju je razveselilo, a šta rastužilo u godini koja je iza nas:

- Bilo je bas dosta lepih i radosnih trenutaka u 2022. Trenutak kada sam zvanično postala gospođa Vuletić, svadba, pripreme za svadbu... Zatim, radost koju nikada ne možeš rečima opisati, taj trenutak kada prvi put uzmeš u ruke svoje dete , to je neopisiva sreća i radost, zatim svi ti trenuci sa Mladenom i Milom - rekla je voditeljka, a onda nam otkrila šta ju je nasmejalo do suza u 2022. godini.

- Pa dosta toga, Mladen me svaki dan zasmejava, kada bih prepričavala sve njegove izjave i postupke, ne bi nikad završila ovaj intervju. On je definitivno uneo smeh u moj zivot. Isto tako i moj brat Peca nas dosta zasmejava, izdvojila bih možda trenutak kada je Mila imala 2 meseca, a ujak Peca je otišao da joj kupi gumicu za kosu (hahah), bebi koja jedva ima malo kosice, ali dobro, na sve on misli, dobar naš ujak Peca - izjavila je za naš portal.

Jelena Pešić i Mladen Vuletić
Jelena Pešić i Mladen Vuletićfoto: Printscreen/ Instagram/ jelena_pesic_official

A kako veliki uspeh traži velike žrtve, Jelena nam je otkrila čega se najteže odrekla zarad uspeha.

- Mogu reći da sam na početku karijere i tog voditeljskog posla, učim sve vreme od starijih kolega i ja sam neko ko je u poslu uporan. Radim emisiju "Ne gledam ti ja to", emisija je skroz opuštena, kolege odlične, režija, organizatori, nisam za sada imala neka velika odricanja i ne dozivljavam to tako jer volim svoj posao. Kada je rijaliti u pitanju, tu sam se odrekla da viđam porodicu 10 meseci kao i svi zadrugari i to mi je teško palo - iskreno je rekla za Espreso.

Kada je reč o Mladenu Vuletiću, Jelena otkriva kakav je on kao otac, kao i da li je promenio životne navike i da li izlazi i dalje.

- Mladen je savršen otac, posvećen maksimalno Mili i meni. U svemu učestvuje kada je Mila u pitanju, ona ga oboćava, njegovu pojavu, glas... Zahvalna sam mu što pored njega i uz njegovu pomoć nisam osetila umor od kad smo dobili dete, a što se izlazaka tiče, naizlazili smo se i Mladen i ja skroz drugačije živimo, izađemo zajedno, ali su nam trenuci sa bebom i noći sa bebom dragocene - rekla je Jelena, pa otkrila kako se oseća u ulozi majke kao i da li misli da je u pravo vreme dobila dete.

Jelena otkrila kakav je Mladen kao otac
Jelena otkrila kakav je Mladen kao otacfoto: Printscreen/ Instagram/ jelena_pesic_official

- Od kad sam postala majka ja sam se ponovo rodila. Toliko mi prija sve to, ti zagrljaji sa detetom, budjenja uz nju, njeni osmesi, za to se živi. Smatram da sam sada potpuno zrela osoba i mogu da budem posvećena majka, odgovorna majka, smatram da su mi se sve stvari u životu deđavale u pravo vreme, pa i roditeljstvo - rekla je Jelena, a onda otrkila da li joj nešto teško pada kada je roditeljstvo u pitaju.

Jelena otkrila da joj Mladen u svemu pomaže
Jelena otkrila da joj Mladen u svemu pomažefoto: Instagram

- Verovali ili ne, ništa mi ne pada teško, čak i kad se oko nekih drugih stvari iznerviram ili budem neraspoložena, kada Milu uzmem sve to prođe. Ništa mi nije teško jer veliku pomoć i podršku imam od Mladena. Mogla bih petoro dece da imam, nikakav problem.

Za sam kraj Jelena nam otkrila budeće planove, ali i poslala poruku za sve čitaoce Espeso portala.

- Moji planovi za sledeću godinu su da se Mladen i ja venčamo u Crkvi i da krstimo dete, želim da mi to obeleži 2023. Plan mi je da vas obavestim da li je Mila prvo rekla mama ili tata. Dragim citaočima vašeg portala želim puno zdravlja osmeha mira lepih dana i dobrih ljudi u okruženju, da sve praznike proslave uz lepu pesmu i da su za stolom i na okupu svi oni koje vole.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.