TAKI VAN SEBE ZBOG MAJE I CARA: Ne želi da im da BLAGOSLOV, otkrio koliko novca je IZGUBIO ZBOG FILIPA
Taki Marinković, Foto: NENAD KOSTIĆ

BESAN

TAKI VAN SEBE ZBOG MAJE I CARA: Ne želi da im da BLAGOSLOV, otkrio koliko novca je IZGUBIO ZBOG FILIPA

Taki ne krije da se plaši dešavanja koja će uslediti.

Objavljeno:

Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Taki Marinković razočaran je zbog aktuelnih dešavanja

Naime, Filip Car je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić i ponovo se ustremio na Maju Marinković, što se njenom ocu ne dopada.

- Nisam dobro, usijao mi se telefon od jutros. Ja njenu vezu sa Carem ne podržavam, bilo bi kao i ranije. Znate da smo imali ratove, da se Maja tukla, on je izneo svakakve neistine o meni... Ja to nikad u životu neću podržati, ne želim da mi ponovo dete bude diskvalifikovano. Pre neki dan je javno rekao, za stolom:"Ja sam te diskvalifikovao" - rekao je Taki, a na pitanje da li će Maja da poklekne, Marinković kaže:

Taki Marinković
Taki Marinkovićfoto: Nemanja Nikolić

- Ja svoje dete ne znam. Znao sam je pre pet godina, a odavno je više ne poznajem. Ne mogu da uđem u njen mozak. Da li se tu igra rijaliti, ja stvarno ne znam... Tražila mi je da joj spremim slavu, sve sam joj ispoštovao, poslao poklone za Bilala... Sve što mi je tražila. Maju u kući niko ne voli, svi je mrze, na žurki je samo sa Slađom iz Užica, plavom Anđelom i Jelenom Golubović.

Taki u razgovoru za domaće medije ne krije da se plaši dešavanja koja će uslediti.

1 / 5 Foto: Printscreen

- Znači, opet mi počinje pakao... Neću da biram između Cara i Bilala, mogu da imam hiljadu zetova, ali imam samo jednu ćerku. Bilal je dobar dečko, želim mu brz oporavak, a Car... Kako može da bude dobar, izbio mi je 100.000 evra iz džepa?! I bacio je 30.000 evra u jezero, sve one džakove garderobe, a moja Maja nosi skupocenu garderobu. Hajde jedan džak da joj je bacio radi fore, ali sve... To je očito mržnja - zaključuje Majin otac.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.