ŽELJKO MITROVIĆ POSLAO VANREDNO OBAVEŠTENJE Svi takmičari moraju NAPUSTITI ZADRUGU, od večeras počinje NOVI PROGRAM
Foto: Nemanja Nikolić

bitno i hitno

ŽELJKO MITROVIĆ POSLAO VANREDNO OBAVEŠTENJE Svi takmičari moraju NAPUSTITI ZADRUGU, od večeras počinje NOVI PROGRAM

Reč je o Zadrugoviziji, a kako će takmičari Zadruge biti deo ovog šoa, bitno je da se na vreme pripreme i odu do studija gde će se spektakl održati

Objavljeno:

Veliki šef je putem pisma obestio stanare Bele kuće da večeras moraju biti spakovani kako bi napustili imanje Zadruge.

To je neophodno jer od ove noći počinje novi program.

Reč je o Zadrugoviziji, a kako će takmičari Zadruge biti deo ovog šoa, bitno je da se na vreme pripreme i odu do studija gde će se spektakl održati.

Međutim, ovoga puta, zadrugari neće imati nimalo lak zadatak! Kako je u toku zadatak u Beloj kući pod nazivom "sudbinske lisice" to je i tema večerašnje "Zadrugovzije" za koju ni ne sumnjamo da će pomeriti sve granice. Pobednika ovog takmičenja će birati gledaoci, novinari i stručni žiri.

U nastavku ovog teksta pogledajte ko su parovi koji će večeras svoju tačku izvesti pred milionima gledalaca, ali i uz koju pesmu će dovesti atmosferu do usijanja.

1 / 5 Foto: Printscreen

Publika željno iščekuje nastup Aleks Nikolić i Filipa Cara koji su se odlučili da nastupe uz numeru „Jorgovani“. Takođe, spoj koji obećava jesu Marija Kulić, Maja Marinković i Nenad Macanović Bebica, koji će nastupiti uz pesmu "Bog i batina", dok će se, sigurni smo, o nastupu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole definitivno pričati.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.