PREKO OVOGA MU NEĆE PREĆI?! Aleks Nikolić PONIŽENA nakon što je pušten SNIMAK INTIMNOG ONDOSA, SVE JAVNO
Aleksandra Nikolić, Foto: Printscreen

DRAMA

PREKO OVOGA MU NEĆE PREĆI?! Aleks Nikolić PONIŽENA nakon što je pušten SNIMAK INTIMNOG ONDOSA, SVE JAVNO

Kada je videla svog dragog u potpuno razuzdanom izdanju ispod pokrivača sa Milicom, kojoj je tokom klipa sevnuo intiman deo, Nikolićeva je menjala boje

Objavljeno:

Nakon što ju je Filip Car prevario sa Milicom Veselinović, Aleksandra Nikolić je istom merom uzvratila nekadašnjoj bliskoj drugarici, pa su preljubu u "Zadruzi 6" i obnovu veze Aleks i Cara gledali milioni.

Međutim, ono što Aleks nije znala je da su Milica i Car bili intimni, pa joj je sinoć klip njihovog intimnog odnosa serviran tokom emisiji "Gledanje klipova".

Kada je videla svog dragog u potpuno razuzdanom izdanju ispod pokrivača sa Milicom, kojoj je tokom klipa sevnuo intiman deo, Nikolićeva je menjala boje.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Sudeći po facijalnim ekspresijama koje su se pojavile na Aleksandrinom licu dok je gledala vrelu akciju Cara i Milice, moglo se zaključiti da zadrugarka puca od ljubomore.

Da li će njihova veza nakon ovog snimka biti na klimavim nogama ili će pak sve oprostiti Filipu Caru i nastavite dalje sa njim ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Aleksandra Nikolić ušla je u rijaliti kao devojka Dejana Dragojevića, ali nakon što je Filip Car ušao u rijaliti, pobednik pete sezone je odlučio da javno ostavi Aleksandru.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.