SESTRA PRETUKLA DEJANA DRAGOJEVIĆA U TERETANI: On se hitno oglasio pa otkrio KAKO SE SVE DESILO I ŠTA JE ISTINA
Foto: Printscreen

šala mala

SESTRA PRETUKLA DEJANA DRAGOJEVIĆA U TERETANI: On se hitno oglasio pa otkrio KAKO SE SVE DESILO I ŠTA JE ISTINA

- Više nikad neću trenirati, mama, mama - rekao je Dejan iz šale, sa uplakanim izrazom lica

Objavljeno:

Od prvog pojavljivanja u rijalitiju, Dejan Dragojević je privukao pažnju publike na sebe. Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", proživeo je pravu agoniju kada ga je bivša supruga, Dalila Dragojević prevarila sa Filipom Carem, a zatim i ostavila u pomenutoj sezoni.

Pred kraj takmičenja, on je uplovio u ljubavnu romansu sa Aleksandrom Nikolić i naizgled idilična veza, koja je išla ka braku, okončala se u šestoj sezoni "Zadruge".

Naime, Dejan je sada već bivšu devojku, Aleksandru, ostavio zbog ulaska Filipa Cara i njihovog sve prisnijeg odnosa, jer nije želeo da proživljava drugi put isti scenario.Kako je Dejan istakao, gostujući u jednoj emisiji, celokupna dešavanja u njegovom životu dovela su do anksioznih napada i depresije, a jedini lek su mu treninzi i teretana.

Njegov rođeni brat, David Dragojević, takođe nekadašnji učesnik rijalitija, a sada fitnes trener, trudi se da usmeri Dejana na zdrav način života, kao i to da vežbanjem izbacuje svu negativnu energiju.U novom klipu koji je objavio na svom jutjub kanalu, Dejan je prikazao kako se zajedno sa bratom zaputio kod njihove sestre koja je inače profesionalni bokser, a naziv klipa je šokirao mnoge jer je Dragojević napisao kako ga je "prebila sestra".

1 / 5 Foto: © ATA Images

Dejan je u početku snimao sestru kako udara u džak i iskoristio priliku da se našali na njen račun:

- Nalazimo se u teretani kod naše male sestre. Vidite, ona ne radi ništa, ali trudi se - rekao je Dejan, a u tom trenutku se ona okrenula i iz šale ga udarila u predelu stomaka, a onda su počeli da se gurkaju po sali i "tuku".

Ubrzo nakon toga, Dragojević je dozivao svoju majku Biljani i rekao kako više nikada neće trenirati, govoreći da je pretučen.

- Više nikad neću trenirati, mama, mama, pretučen sam - rekao je Dejan iz šale, sa uplakanim izrazom lica.

Da li Dragojeviću zaista treninzi pomažu da izbaci svu negativnu energiju i prebrodi sve probleme, ostaje nam da ispratimo u naredim danima.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.