"ON NIJE SPOSOBAN, DRUGI MU OBEZBEĐUJU CURE!" Astrolog za Espreso: Ovo je pravi razlog PREVARE, Aleks sve SHVATILA?
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

saznajemo

"ON NIJE SPOSOBAN, DRUGI MU OBEZBEĐUJU CURE!" Astrolog za Espreso: Ovo je pravi razlog PREVARE, Aleks sve SHVATILA?

Zašto doživljava poniženja?

Objavljeno:

Još jedna neuspešna ljubavna priča koju je Dejan Dragojević započeo u nekom rijalitiju!

Ovog puta nije imao sreće sa Aleksandrom Nikolić jer je ona završila sa Filipom Carem.

Astrolog i rijaliti zvezda, odnosno mama igre, kako je mnogi zovu, Vesna Rivas je za Espreso iznela svoj stav zašto Dejan uporno doživljava ljubavna poniženja i to sa osobama koje je upoznao u rijalitijima.

1 / 7 Foto: Kurir tv printscreen

Dejan ima psihološki problem odavno. On van rijalitija nije sposoban da uđe u vezu. Samo u rijalitiju može da uđe u vezu, kad mu drugi obezbede curu. Tako je bilo sa Dalilom, tako i sa ovom Aleks. Tako će i u nastavku života. Ako mu drugi sve odrade i serviraju na tanjir. On je u genetskom kodu lenj. Za sve. Nema inicijalnu kapislu ni za jedan krupan životni potez. Mora da ima glavu koja za njega misli, a on će da izvršava. To je i Aleks shvatila kad su bili nasamo, na odmoru u Egiptu, shvatila je ko je on zaista i krenulo je hlađenje - rekla je Vesna za naš portal.

Vesna Rivas
foto: Instagram

Podsetimo, Aleksandra Nikolić se strasno ljubila sa Filipom Carem, zbog čega se oglasio i njen bivši dečko Dejan Dragojević.

- Zaista ne mogu da pričam o rijalitiju i Aleksandri. Hvala na razumevanju - rekao je Dejan za "Alo", koji je definitivno stavio tačku na odnos sa bivšom.

Aleksandra ne zna da je javno ostavljena od strane Dejana Dragojevića, te je ovim činom, napravila javnu prevaru svoje kako je sama do skoro govorila, najveće ljubavi do sada.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.