"NI MITROVIĆ TI NEĆE POMOĆI!" Milan Milošević dobio JEZIVE PRETNJE, evo šta su još NAPISALI
Milan Milošević, Foto: Printscreen

jezivo

"NI MITROVIĆ TI NEĆE POMOĆI!" Milan Milošević dobio JEZIVE PRETNJE, evo šta su još NAPISALI

Fanovi Dejana i Aleksandre napali voditelja Zadruge

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Instagram pojavila su se gnusne pretnje upućene voditelju Zadruge Milanu Miloševiću koji je najavio vest o raskidu Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić koja sada u vezi sa Filipom Carom.

Naime, zajednički fanovi koji još uvek nisu odustali od veze Aleks i Dejana su se obratili Miloševiću sledećim jezivi rečima.

- Pitanje za nakvarcanog, izblajhanog kvazinovnara, u stvari konobara: ''Koliko si puta uživao dok si čitao najavu da je Deki ostavio Aleks?'' Je l' se bojiš Boga Milanče dok se gledaš u ogledala za vreme emisije i ne slušaš šta zadrugari pričaju. Kad ti dođe naplata od Boga neće ti Mitrović pomoći, zapamti karma je kučka - napisali su između ostalog u okviru storija.

Milan Milošević
foto: Printscreen/Pink

Kako je voditelj reagovao kada je pročitao ove poruke ne znamo, a sigurni smo da ovo nije prvi put da dobija ovakve poruke znajući koliko fanatici pojedinih zadrugara mogu da budu srčani u svojim nastupima.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Dejan Dragojević raskinuo je javno sa Aleksandrom Nikolić nakon brojnih njenih prikrivenih afera u Zadruzi.

Aleksandra nije znala šta se dešava napolju kao i da ju je Dejan ostavio, ali je ipak odlučila da se prepusti strastima sa Filipom, ona je pokušala da se opravda i pričom da ni Dragojević nije cvećka, te da im u vezi nije bilo tako sjajno.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.