ZVEZDAN BEŽI IZ ZADRUGE ZBOG CARA I ALEKS? Gledaoci u ŠOKU, ŠTA MU BI?
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NE MARI ZA KAZNU

ZVEZDAN BEŽI IZ ZADRUGE ZBOG CARA I ALEKS? Gledaoci u ŠOKU, ŠTA MU BI?

Zvezdan je poludeo kada je video da je Aleks na korak od veze sa Filipom

Objavljeno:

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić želi da pobegne iz "Zadruge" zbog Aleksandre Nikolić nakon što ga je ona "ohladila".

Naime, sin legendarnog Moke Slavnića poludeo je kad je video da je starleta na korak od veze s Filipom Carem, tvrde učesnici rijalitija.

On je posle pominjanja da se Nikolićeva prvo muvala s njim, pa onda prešla na momka iz Crikvenice išutirao vrata "Bele kuće", a zatim lupao na kapiju i tražio da ide kući!

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Sve mi se skupilo! Ne mogu više da trpim da mi ljudi kaljaju obraz. To je sve što mi je ostalo u životu. Briga me za kaznu od 50.000 evra. Voziću kamion ako treba i vratiti dug - besneo je Zvezdan, dok su ga Miki Đuričić i Lepi Mića smirivali.

- Sigurna sam da je poludeo zbog Aleksandre! Smatra da je ispao budala jer je, čim je Filip ušao, otrčala kod njega. Ona je bila zaljubljena u Zvezdana, ali je svesna da će lakše smuvati Cara. S druge strane, Zvezdan je rizikovao brak sa Anom zbog nje. On nije ništa konkretno uradio, ali je pokazao naklonost prema njoj - rekla je Kulićeva.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Zvezdanov otac, čuveni košarkaški stručnjak Moka Slavnić oglasio se, te rekao da se njegov sin ne ponaša ovako zbog Nikolićeve.

- Ma kakvi! To nije istina. Ništa on s njom nije imao, niti će ikada imati. Poznajem ga i znam da se iznervirao zbog Uroša Ćertića. Pogodilo ga je kad je saznao da je Ćertić, koji mu se predstavljao kao prijatelj, pričao za njega da je ubica, diler droge i kriminalac - priča Moka, koji na pitanje da li je Ana javno ostavila Zvezdana upravo zbog Aleks odgovara:

Moka Slavnić
foto: Dragana Udovičić

- Moguće, ali ja to ne priznajem. Znala je da ne ide u manastir, već u rijaliti. Pritom, Aleksandra je nekoliko puta prišla njemu, a ne on njoj! Mora da ostane unutra i izdrži sve, pa i Uroša, koji je ljubomoran na njega. Ne želim da izgubi 50.000 evra.

Stariji Slavnić kaže da će sinu reći istinu o svemu što se dešava napolju kad mu bude otišao u "Zadrugu" u posetu za Novu godinu.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Oduvek sam bio surovo iskren. Ako ostane u rijalitiju, a nadam se da hoće, ništa neću kriti od njega - ni da ga je Ana ostavila, ni grozote koje je Uroš Ćertić izgovorio! Pre toga ću ga naterati da se zakune da neće napraviti neku glupost zbog toga! Ne želim da nabode Ćertića pesnicom u glavu i ispadne.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.