MILJANA KULIĆ ZABRINUTA: Optužila Zolu da ju je ZARAZIO, moli da je VODE KOD LEKARA?
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

UPLAŠENA

MILJANA KULIĆ ZABRINUTA: Optužila Zolu da ju je ZARAZIO, moli da je VODE KOD LEKARA?

Zola je u ovoj sezoni pored Miljane imao odnose sa Inom Rajzinger i Anitom Stanojlović. Inače, ovo nije prvi put da Kulićeva ima ovakve probleme

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Miljana Kulić navodno ima problema sa ozbiljnom infekcijom, zbog čega je danima zabrinuta i van sebe, a za svoje probleme krivi bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Naime, Miljana je uplašena da joj je Zola premeno neku infekciju.

- Miljana non stop ide na kapiju, traži da je pregledaju svi mogući lekari i to ne samo ginekolog. Miljana svaki drugi dan intimnu regiju ispira čajem od kamilice, ali to ne pomaže. Sumnja da joj je Zola preneo neku bolest, a u Bebicu ne sumnja jer otkako su zajedno, on nije imao nikakve avanture sa strane.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Za Lazara zna da je bio na ozbiljnim ekskurzijama u spoljnom svetu, a da je u rijalitiju imao se*s bez zaštite sa drugom devojkom. Zna se da je Miljana hipohondar, plaši se mnogo i dok je ne budu pregledali svi specijalisti ona se neće smiriti - kaže izvor za Svet.

Inače, Zola je u ovoj sezoni pored Miljane imao odnose sa Inom Rajzinger i Anitom Stanojlović. Inače, ovo nije prvi put da Kulićeva ima ovakve probleme.

1 / 4 Foto: youtubescreen

Naime, ona je tokom učešća u rijalitiju ''Parovi'' optužila Zmaja od Šipova da je inficirao vodu u bazenu pošto ulazi prljav i znojav, pa je ona tako dobila infekciju koju je kasnije lečila

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.