OVO JE BIO PRVI MUŽ DALILE DRAGOJEVIĆ: Poznat je po TEŠKOJ SAOBRAĆANOJ NESREĆI, svi ga ZNATE
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

da li ste znali?

OVO JE BIO PRVI MUŽ DALILE DRAGOJEVIĆ: Poznat je po TEŠKOJ SAOBRAĆANOJ NESREĆI, svi ga ZNATE

Kako kaže jedan izvor blizak starleti, prvog supruga je upoznala kada je imala svega 19 godina

Objavljeno:

Ljubavni život Dalile Mujić oduvek je bio turbulentan, a njene veze poznate javnosti oduvek su intrigirale gledaoce rijalitija.

Ipak, malo je poznato da je bosanska starleta pre udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa Esom Kurtešijem, sa kojim je živela u Austriji, tačnije Beču i Švajcarskoj.

Iako se poslednjih godina trudila da se "opere" od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi veruju da je udaja za Dejana bila samo deo njenog plana da promeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je pre Dragojevića, Mujićka već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

1 / 6 Foto: Printscreen/ Instagram/ dalila_dragojevic_official

Kako kaže jedan izvor blizak starleti, prvog supruga je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobegla od kuće kako bi živela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živeli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.

Navodno, on se u to vreme bavio kriminalnim poslovima, šaniranjem, te pljačkama po prestonici Austrije i u Švajcarskoj, zbog čega je završio iza rešetaka.

Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživeo i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedeljama bio u komi, a verovatno ga već svi sada znate.

Ipak, ako neko od vas nije čuo za njega, evo kako on izgleda:

1 / 2 Foto: Facebook

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.