BAKSUZNE MLADE! Ove rijaliti zvezde kao da su PROKLETE, a svi smo gledali njihova VENČANJA
Foto: Printscreen/PINK

jao!

BAKSUZNE MLADE! Ove rijaliti zvezde kao da su PROKLETE, a svi smo gledali njihova VENČANJA

Mnoge su i dalje neudate.

Objavljeno: 08:57h

Uglavnom su najveće rijaliti zvezde bile mlade u rijalitijima. Mnoge su izgovorile "Da!" pred lažnom matičarkom ili matičarem u "Zadruzi", u "Farmi" ili u "Parovima", međutim, interesantno je da u spoljnom svetu te rijaliti mlade ostajale neudate. Barem zasada!

Podsetimo se nekih poznatih dama koje su u rijalitijima nosile venčanice, ali u spoljnom svetu nikada nisu otišle pred oltar.

Katarina Živković

Kaća i Bane su godinama bili zajedno, a njihova romansa je započeta u drugoj sezoni "Farme". Njih dvoje nisu na kraju ostali zajedno, a interesantno je da se Kaća dosad nije udala.

Katarina Živković
foto: Instagram

Stanija Dobrojević

Stanija je dva puta bila mlada. I u četvrtoj i šestoj sezoni. U jednoj sezoni mladoženja joj je bio Nenad Aleksić Ša, a u jednoj Rade Lazić.

Stanija Dobrojević
foto: ATA images

Jelena Golubović

Jelena Golubović je uspela da se uda u petoj sezoni "Farme". Ona je više puta bila verena, ali van rijalitija nikada nije stala pred oltar.

Jelena Golubović, Slađana Petrušić
foto: Nemanja Nikolić

Milena Ćeranić

"Ćeranići" su obeležili drugu sezonu "Farme". U tom rijalitiju mlada je bila pevačica Milena Ćeranić, a njen tadašnji dečko Nemanja Stevanović mladoženja. Njihova veza nije opstala nakon rijalitija, kasnije se Nemanja oženio, a Ćeranićeva je i dalje bez burme na ruci.

Milena Ćeranić
foto: Promo

Zorica Dukić

Zorica Dukić je bila mlada u "Parovima". Njoj je suprug iz rijalitija bio njen tadašnji dečko Nenad Marinković Gastoz. I ova veza nije opstala nakon rijalitija, a Dukićeva se nije udala u spoljnom svetu.

Zorica Dukić
foto: Instagram

Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić je bila mlada u "Parovima". Njen mladoženja je bio David Dragojević, koji ju je zbog Ane Korać ostavio u toku treće sezone "Zadruge". Aleksandra je sada u vezi sa biznismenom Petrom Raspovićem Pecom, međutim, njih dvoje su i dalje u vanbračnoj zajednici, odnosno nikada se nisu formalno venčali.

Aleksandra Subotić
foto: Instagram

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić je bila mlada u četvrtoj sezoni "Zadruge". Njen partner pred rijaliti-matičarkom Majom Marinković bio je Marko Janjušević Janjuš, a u petoj sezoni Aleksandri je mladoženja bio Dejan Dragojević, sa kojim je ona i sada u vezi. Problem je samo što su Dejan i dalje nije razveo od Dalile Dragojević, pa je njihova veza i dalje "divlja", a formalni brak se ni ne pominje.

Aleksandra Nikolić
foto: Instagram

Sanja Stanković

Sanja Stanković je takođe u rijalitiju izgovorila sudbonosno "Da!". Njoj je mladoženja bio Savo Perović. Sanja, koja je nedavno angažovana kao voditeljka na televiziji Željka Mitrovića, u spoljnom svetu se i dalje nije udala.

Sanja Stanković
foto: Instagram

Da podsetimo da nam je najnovija rijaliti mlada Maja Marinković. Ona se je proteklog dana izgovorila "Da!" na imanju u Šimanovicma. Njen suprug u rijalitiju je Bilal Brajlović.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.