ISPLIVALA SKANDALOZNA ISTINA O ZADRUGARKI, VOLI INTIMU SA DEVOJKAMA: Zar je moguće da se OVO TAJILO?
Foto: Privatna arhiva

SOKANTNO

ISPLIVALA SKANDALOZNA ISTINA O ZADRUGARKI, VOLI INTIMU SA DEVOJKAMA: Zar je moguće da se OVO TAJILO?

I ove ucesnice Zadruge imale intimni odnos

Objavljeno:

Sanju Jakšić je otvoreno priznala šta je sve radila sa Sofijom Unom Manić od kako su se upoznale, ali i u kakvom su odnosu bile nakon intimnih trenutaka.

– Ona nije iz tog sveta. Ali, više puta smo se ljubile i to na njeno insistiranje. Ona tvrdi da nije nikada bila sa devojkom, a čim je ušla u Zadrugu, zalepila se za Matoru. Jako je inteligentna, a nigde je nema. Neko vreme me je spominjala ali ne u lepom kontekstu.

Maja Kovačević, Sanja Jakšić, Ksenija Kranjec
foto: Printscreen

- Imale smo razne situacije, u jednom momentu me ljubi u drugom davi, možda se loži na to… Slatkorečiva je poprilično, uvuče ti se lako pod kožu, pa te onda slaže, a ja ne volim lažove. Ne bih mnogo komentarisala nju i njeno ponašanje da ne bih dobila poziv od njene mame – rekla je Sanja.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

– Gledala sam emisiju kada si pokazivala poruke, nije istina. Ona je pisala te poruke, laže sve, veruj mi! Videle smo se sedam dana pre nego što je ušla u Zadrugu… Nakon našeg odnosa i svađa, nismo razgovarale, ali me je kontaktirala pre nego što je ušla i zvala me da se vidimo u nekom restoranu gde smo se našle pa posle otišle na splav gde smo se ponovo ljubile. Bio je tu dečko koji se vidno ložio na nju, čak nas je i slikao dok smo se ljubile – rekla je Sanja u emisiji na Red Tv-u.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.