ŠOK NAD ŠOKOVIMA: Miljana se POMIRILA sa Ivanom Marinkovićem FOTO
Miljana Kulić i Ivan Marinković, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

skandal

ŠOK NAD ŠOKOVIMA: Miljana se POMIRILA sa Ivanom Marinkovićem FOTO

Ovo niko nije mogao da očekuje

Objavljeno:

U Beloj kući zadrugari glasaju za najboljeg čoveka u rijalitiju, a Miljana Kulić je sve šokirala njenim izborom.

Naime, iako je Kulićeva u kući sa dugogodišnjim cimerima, prijateljima, dva bivša momka i sadašnjim izabranikom, ona je za najboljeg čoveka u kući odabrala Ivana Marinkovića, oca njenog sina sa kojim je u užasnim odnosima duže vreme.

Miljana Kulić
foto: RTV Pink printscreen

- Što se mene tiče ima dosta dobrih ljudi, ali izabraću najboljeg. Nije on džabe otac mog deteta, Ivan Marinković. Jako je dobar čovek i stalno pita za njega. Ja kad sam ga upoznala, bila sam zapanjena njegovom dobrotom i hvala mu što imam zlatno dete koje liči na njega i ne daj Bože da bude divan kao on. Izvini, Bebice, suvušno je pričati o bilo čemu, kao što rekoh od svih muškaraca ja sam nažalost ili sreću išla na abortus, a kad je on u pitanju rodila sam zlatnog anđela - govorila je Miljana.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Nakon što je Miljana šokirala sve zadrugare svojim izborom, njeno izlaganje prokomentarisao je i Ivan.

- Htela je da zadrži bebu i dobila je Bebicu. Ja mislim da Miljana nije bila ironična, kad pogledate njene prethodne izbore boljeg od mene nema. Gledajući prošlu sezonu video sam koliko me je hvalila, kad je ovde govorila: "Videćete kad dođe Ivan, najbolji je u ovim stvarima". Ne vidim ironiju u Miljaninom glasu. Kad se svađa sa budućim i sadašnjim pominje mene. Nikad me nisi ozvaničila, tvoja realnost je Bebica - dodao je Ivan.

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.