NE ZNA SE KOJA JE JAČA BOMBA! Sestre KRALJICE RIJALITIJA ubijaju izgledom: Opasne mlade dame POTAPAJU KONKURENCIJU
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić, Printscreen Instagram

seksi!

NE ZNA SE KOJA JE JAČA BOMBA! Sestre KRALJICE RIJALITIJA ubijaju izgledom: Opasne mlade dame POTAPAJU KONKURENCIJU

Upoznajte Tijanu i Anu - sestre rijaliti učesnice Miljane Kulić.

Objavljeno:

Miljana Kulić još uvek se oporavlja od golgote koju je prošla kada se nakon operacije želuca koju je obavila u Turskoj suočila sa nizom komplikacija opasnih po život. U najtežim trenucima imala je podršku svojih najbližih, a njena majka i dečko nisu se odvajali od nje.

Iako se nikada nisu javno eksponirale, sestre Miljane Kulić privlače veliku pažnju domaće javnosti. Tijana i Ana su sušta suprotnost od svoje sestre, a najmlađa se istakla i po uspešnoj fitnes karijeri, ali i obrazovanju. Njihova majka Marija jednom prilikom je "razotkrila" Anu okarakterišući je i kao odličnu učenicu i poslušnu ćerku pozirajući s njom pred početak maturske večeri.

"Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u 'Power liftingu', spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu", napisala je Marija Kulić ispod zajedničke fotke.

1 / 12 Foto: Instagram/printscreen

Tijana je, takođe, vrlo aktivna na društvenim mrežama, a mnogi su mišljenja i da je ona najatraktivnija među Kulićkama. Njene fotke broje veliki broj lajkova, a pratioci je često obasipaju komplimentima. "Bombetina", "Lepotica", "Prezgodna", samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod njenih objava.

1 / 13 Foto: Facebook Printscreen

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.