BIVŠI ROBIJAŠ TVRDI DA JE BIO INTIMAN SA GOCOM TRŽAN: Ima 20 SVEDOKA da dokažu ovo, ŠOK
Foto: Dragan Kadić

DA LI JE MOGUĆE?

BIVŠI ROBIJAŠ TVRDI DA JE BIO INTIMAN SA GOCOM TRŽAN: Ima 20 SVEDOKA da dokažu ovo, ŠOK

Mnogi su u neverici

Objavljeno:

Nakon izbacivanja iz Zadruge bivši robijaš Kristijan Golubović otkrio tajne iz Bele kuće i da li će se vratiti u rijaliti gde je trebalo da se venča sa trudnom Kristinom.

Naime, Kristijan je sad za progovorio je Star i o tužbi Goce Tržan koju je ona najavila kada je Kiki izjavio da je s njom imao intimne odnose, ali i o mnogim temama iz rijalitija.

Golubović je otkrio da li misli da će ga Uroš Ćertić tužiti.

- Uroš je folirao da ima teške povrede i zato sam ja diskvalifikovan i završio sam u policiji, ali nakon pregleda ispostavilo se da ima samo čvorugu na glavi od Emilovog udarca. On je neko ko apstinira od kokaina i onda je došao tamo i non-stop je na tim suplimentima, on samo konzumira te aminokiseline, on smrdi na metar, to se baš oseća, najjači sportisti to koriste samo pred takmičenje. Ukrao je Matoroj tablete za mršavljenje, ona ga je navatala - rekao je Kristijan, a onda otkrio da li se oni znaju od ranije.

- Ja njega ne poznajem, prvi put sam ga video u rijalitiju sad. On je mene zvao telefonom, sedeo je sa Zvezdanom, pa mi slao poruke da je to on i da hoće da se čujemo. Šta da mi on priča o Zvezdanu, ja sa njegovim ocem Mokom sam pola detinjstva proveo. Uroš je kao muška Miljana Kulić - rekao je Kristijan, a onda prokomentarisao odnos Maje Marinković i Marko Markovića.

- To je veza samo za rijaliti i ne može da opstane. Maja ima šifru, a Marko je mlaka voda i pogubljen je u ovoj igri. On da nije lep toliko i da se ribe ne zaljubljuju u njega ne bi bilo ništa, ali to nije dovoljno što je samo lep jer ne zna da vozi igru. Stanija kada bi ušla bilo bi vožnje, jer Stanija je ponosna i naravno da joj je krivo što je njena drugarica baš sa njim, a nije morala - rekao je Golubović, pa dodao ne bi bio sa Marinkovićevom.

- Daleko bilo, Maja je baš na strana, ako ne uzme nekome muža ili dečka onda uzme drugarici partnera, samo da nešto bude skandalozno, ne mogu da verujem šta ona radi. Da li je to njen fetiš ili šta, stvarno mi nije jasno - rekao je bivši robijaš, a onda prokomentarisao Ivana Marinkovića.

1 / 6 Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

- On je mlohavi kreten koji pametuje deci u rijalitiju, a sa kim je god od nas jačih uđe u diskusiju, odmah beži i vrda jer se plaši. Nije iskren, uvija nama u papire, a decu koju može gazi - rekao je Kristijan, pa se se dotakao Goce Tržan koja ga je tužila nakon što je u rijalitiju izjavio da je imao intimne odnose sa njom.

- Neću ja da pričam o Goci Tržan, nek priča Ivan o njoj. Ja lično mislim da taj čovek nikad nije bio normalan, niti lep da bi jedna Goca bila sa njim i pravila decu. Ona ako hoće da me tuži to je njen problem, ja sam rekao Ivanu: J**** sam ti i Gocu i onu narkomanku i ovoga i onoga! To je sve bilo figurativno, a ona ako me bude tužila, ja ću onda na sudu da kažem: J**** sam te tu i tu, pa ću da dovedem dvadeset svedoka da to potvrde ako me bude čikala - rekao je Golubović, te otkrio šta očekuje od Miljanog ulaska u rijaliti,

Goca Tržan
foto: Instagram

- Miljana će psihički da uništi Ivana. On misli da reč alimentacija znači bakšiš, on je kreten koji ne shvata da će Miljana da mu naplati alimentaciju krvlju. Očekujem iživljavanje Miljane Kulić nad Ivanom i to će biti šou najveći - rekao je Kristijan, pa otkrio da li će se njegovo i Kristinino venčanje ipak dogditi u Zadruzi.

- Za sada ne znam ništa, jer plan je bio da se venčamo u rijalitiju i da se čak snima i porodaj za Božić jer je tada termin. Videćemo hoću li da se vraćam unutra, još se ništa ne zna. Verujte ta svadba bi bila spektakl kako smo sve osmislili, jedna prelepa uspomena bi ostala. Svakako da ćemo da se venčamo pre porođaja, ali čekam da vidim da li ću se vratiti u rijaliti ili ne.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.