SVI ZNATE KAKO IZGLEDA OSMAN KARIĆ, A NJU NIKADA NISTE VIDELI: Ovo je Stefanova majka
Foto: Printscreen/zadruga

otkriće

SVI ZNATE KAKO IZGLEDA OSMAN KARIĆ, A NJU NIKADA NISTE VIDELI: Ovo je Stefanova majka

- Hejteri, zahvalite se ovoj ženi sto vam je rodila čoveka čijim se životom bavite, inače ne bi imali šta da radite - napisao je Karić u opisu fotografije na kojoj pozira sa majkom

Objavljeno:

Gledaoci rijaliti programa "Zadruga" dobro znaju oca Stefana Karića, Osmana, međutim, malo ko zna kako izgleda njegova majka Lidija, koja se ne eksponira u javnoti.

Bivši zadrugar, Stefan Karić na Instagram profilu objavio je fotografiju sa majkom, koju toliko često ne eksponira u javnosti. Karić se tom fotografijom obratio svim ljudima koji ga ne podržavaju, te ih je nazvao ,,hejteri".

- Hejteri, zahvalite se ovoj ženi sto vam je rodila čoveka čijim se životom bavite, inače ne bi imali šta da radite - napisao je Karić u opisu fotografije na kojoj pozira sa majkom.

1 / 4 Foto: Espreso

Podsetimo, nakon raskida sa Jovanom Ljubisavljević, Stefan je odlučio da se prepusti životu i hedonizmu, te svako malo spakuje kofere i napusti Srbiju i uputi se ka nekim egzotičnijim destinacijama, o čemu obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.