BOJAN SIMIĆ TUKAO MAJKU I BRATA: Isplivali MRAČNI DOKAZI, novi ZADRUGAR će se ONESVESTITI kada vidi
Foto: Damir Dervišagić

užasno

BOJAN SIMIĆ TUKAO MAJKU I BRATA: Isplivali MRAČNI DOKAZI, novi ZADRUGAR će se ONESVESTITI kada vidi

Voditelj Darko Tanasijević upitao ga je sinoć kakav je problem letos napravio svojoj porodici, a Bojan je ispričao da se posvađao s bratom, zbog čega je reagovala policija, ali da nikakvog nasilja nije bilo

Objavljeno: 21:06h

Bojan Simić, bivši suprug pevačice Ivane Šašić, u subotu je postao učesnik šeste sezone "Zadruge", a priče iz njegovog burnog života zaintrigirale su domaću javnost.

Bojan je bez dlake na jeziku govorio o preljubi koju je počinio tokom braka sa Ivanom, zbog čega su se razveli 2. avgusta ove godine, a nije je štedeo ni kada je pričao o njenom liku i delu. S druge strane, otkrivene su i njegove "mračne tajne".

Voditelj Darko Tanasijević upitao ga je sinoć kakav je problem letos napravio svojoj porodici, a Bojan je ispričao da se posvađao s bratom, zbog čega je reagovala policija, ali da nikakvog nasilja nije bilo.

- Sa bratom sam se posvađao. Došla je policija i zabranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata - ispričao je Bojan koji je, po svemu sudeći slagao, budući da mu je letos zabranjen pristup majci i bratu, koji su u rešenju Drugog osnovnog suda u Beogradu navedeni kao "žrtve nasilja".

1 / 3 Foto: Printscreen

Naime, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je 12. juna ove godine produžetak hitne privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtve nasilja i prilazi im - Simić B. i Simić M. Takođe, navedeno je da ukoliko učinilac Simić Bojan prekrši hitnu meru koja mu je produžena, biće kažnjen kaznom zatvora do šezdeset dana.

Ispao je tada haos kod njih kući, potukao se sa bratom, tu je majka skočila da ih razdvoji, pa je i ona dobila udarac u glavu, verovatno u toj gunguli. Laže kada kaže da je bilo reči o "svađici", to je ozbiljan haos bio. Pa ne bi reagovala policija, niti to došlo do suda, da je bilo drugačije - ispričao je izvor za Pink.rs.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.