SESTRA NESTALE MARIJANE SEIFERT UPRAVO UŠLA U ZADRUGU:Potvrdila da se ZNA ISTINA O NESTANKU, EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO
Foto: Zorana Jevtić

EKSKLUZIVNO

SESTRA NESTALE MARIJANE SEIFERT UPRAVO UŠLA U ZADRUGU:Potvrdila da se ZNA ISTINA O NESTANKU, EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO

Espreso je pre samog ulaska pričao sa Majom koja je potpuno otvoreno pričala o svemu

Objavljeno:

Upravo se u Zadrugu uselila Maja Kovačević, rođena sestra Marijane Seifert, a u studiju je priznala da se zna istina o njenom nestanku.

Espreso je pre samog ulaska pričao sa Majom koja je potpuno otvoreno pričala o svemu.

- Majo, ti si neko ko je bio najveci skandal majstor u prošlom rijalitiju, šta sada možemo očekivati od tebe?

"Mislim ću da ovaj put dati sve od sebe da ipak pokušam izbeći skandale, previše mi je bitno ostvariti svoje privatne ciljeve i smatram da nije vredno zamarati se ni sa kim i ni sa čim što nakon svega nema nikakve veze s tvojim pravim životom van svakog šou-a. Drago mi je da imam malo iskustva kako rijaliti funkcioniše, te sam naučila dosta iz svojih grešaka. Pokušaću odvojiti stvarnost od fikcije pa neće biti potrebno da shvatim neko kratkotrajno iskustvo previše lično i da se iznerviram oko istog. Nadam se da ću uspeti, ali vreme će naravno pokazati."

"Nije stvar bila u alkoholu da imam problem s njim, nego kombinacije alkohola s terapijom koju sam uzimala. Jedno s drugim nikako ne sme zajedno. Ponosno mogu reći da nemam više nikakav problem takve vrste, promenila sam način života, rešila sam probleme koji su me u to vreme mučili. Sport i zdrav život zaista menjaju način na koji čovek razmišlja i funkcioniše." - Poznata si kao emotivna osoba koja se brzo veže za ljude, da li ulaziš kao slobodna i da li možemo da očekujemo da ti se desi nova ljubav?

1 / 4 Foto: Printscreen

"Ulazim zauzeta i veza koju imam mi zaista puno znači u životu, ali realna sam osoba i želim naglasiti da niko ne može znati šta mu se može dogoditi ni za 5 minuta, a pogotovo u periodu od 10 meseci." - Šta više sebi nikada ne bi dopustila?"

"Šta sebi ne bih dopustila? Definitivno da razočaram prvenstveno samu sebe i zaboravim motiv ulaska u Zadrugu, dalje nema šta ne bih dopustila, sve se može ako ne šteti tebi i ljudima oko tebe. Nemam direktan odgovor."

- Koji budući zadrugar ti je najzgodniji?

"Fizički izgled mi ništa ne znači, može biti neko prezgodan,a zapravo odvratan. Tako da za sada su mi svi jednako zgodni tj. nezgodni."(smeh)

1 / 5 Foto: KURIR TELEVIZIJA

- Ko te od novih učesnika nervira i sa kim misliš da ćeš imati sukobe?

"Ne nervira me niko osobno jer nikog nisam upoznala. Od onih koje poznajem od pre nemam nikakvih nerešenih razmirica."

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.